ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce falimentul City Insurance a triplat prețul polițelor, unele dintre instituțiile statului nu mai au bani să achite noile tarife. Printre acestea se numără instituții din subordinea Ministerului Afacerilor și Internelor, cum ar fi Poliția sau Jandarmeria, potrivit BizBrașov.

Un cititor al ziarului amintit, a suprins sâmbătă două autospeciale în misiune (cu numerele de înmatriculare MAI47590 și MAI49382), care nu dețin RCA valabil, în urma verificărilor efectuate.

Dacă o mașină are sau nu RCA valabil, se poate afla printr-o scurtă verificare pe aplicația oficială a Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din România.

Deși au rămas fără poliție RCA valabile, o serie de autospeciale sunt în continuare folosite de către oamenii legii în misiuni. S-a întâmplat în Capitală după cum a relatat Observator News, dar se pare că sunt astfel situații și la Brașov, atrage atenția BizBrașov.