ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Efeso Collins, membru al Camerei Reprezentanților din Noua Zeelandă din partea Partidului Verde, care cerea vaccinarea în masă cu seruri experimentale COVID-19, a decedat subit în mod tragic miercuri dimineață, informează Gateway Pundit.

Collins, în vârstă de 49 de ani, participa la un eveniment caritabil, când s-a prăbușit dintr-o dată.

În ciuda asistenței medicale imediate oferite de serviciile de urgență la evenimentul care a avut loc la Britomart din Auckland, eforturile de resuscitare a deputatului nu au avut succes.
 
Collins, 49, died at the ChildFund Water Run outside Britomart in central Auckland. Photo / Jason Oxenham
  Emergency responders gave Collins CPR and defibrillation. They treated Collins for more than an hour before an event organiser confirmed he had died. Photo / Jason Oxenham

Medicii au încercat să-l resusciteze aproximativ o oră, informează Gateway Pundit.

Postul de știri a raportat că deputatul a murit la fața locului.

Collins era cunoscut pentru cererile sale de impunere a vaccinării în masă "anti-COVID-19", în special în cadrul comunităților Māori și din insulele din Pacific.
 
El a făcut propagandă vaccinării în masă  susținând un eveniment numit "Vaxathon", pe care l-a descris pentru RNZ ca fiind un "apel la acțiune" crucial pentru a încuraja vaccinarea.

În ciuda preocupărilor inițiale legate de numărul mic de rezervări pentru Vaxathon - doar 3.000 dintre cei 12.500 de invitați și-au asigurat un loc - Collins a atribuit acest lucru mai degrabă provocărilor legate de comunicare decât ezitării în materie de vaccinare.

El a subliniat că implicarea liderilor comunității este esențială pentru succesul acțiunilor de sensibilizare și a criticat abordarea ministerului sănătății ca fiind deconectată de realitățile comunităților din Auckland de Sud.

Mai jos este o înregistrare video cu Efeso Collins explicând importanța celei de-a doua doze anticovid.
 
VIDEO: