ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un cunoscut politician german din CDU, Kristian Tangermann, a murit pe neașteptate, la doar 45 de ani. Era primar în Lilienthal (în Saxonia Inferioară), dar înainte lucrase ca funcționar public în Ministerul Federal pentru Familie și în Ministerul Federal al Muncii din Berlin. Printre altele, politicianul CDU a fost consilier personal al ministrului federal din acea vreme, Ursula von der Leyen, scrie publicația Merkur.de, citată de ZiarulRomânesc.de

La doar 45 de ani, politicianul CDU Kristian Tangermann a murit pe neașteptate. Tangermann a fost găsit decedat în locuința sa din Seebergen, marți, 22 martie 2022. Potrivit poliției locale, nu există încă informații despre cauza morții. De asemenea, nu există indicii privind intervenția unor terți. Tangermann și-a lăsat în urmă soția, Ina Brandes. Ea este, la rândul său, politiciană și ocupă în prezent funcția de ministru al transporturilor landului Renania de Nord-Westfalia în cabinetul prim-ministrului Hendrik Wüst.

Politicianul CDU a fost primar al municipiului Lilienthal din districtul Saxonia Inferioară Osterholz din 2016 și până la moarte. Din această poziție, el a promovat vaccinarea cu seruri experimentale Covid și a impus restricții în relația cetățenilor cu primăria. De reținut că CDU este prescurtarea pentru „Uniunea Creștin-Democrată”, un partid care nu s-a arătat a fi nici creștin, nici democrat în timpul pandemiei de coronavirus și, spun surse germane, nici înaintea acesteia.
 
Iată un mesaj prin care primarul vaccinist și în prezent decedat le cerea locuitorilor din Lilienthal să vină la primărie doar cu programare, preferând în schimb interacțiunea online, să poarte mască FFP2, să păstreze distanțarea, să evite interacțiunea umană și să se vaccineze:

„Salutări din partea primarului

1 martie 2022
 
Stimați locuitori ai Lilienthal, dragi oaspeți,

Datorită numărului de infecții din districtul Osterholz și pentru a limita pandemia corona, am decis că accesul personal la primărie este în continuare posibil doar după înregistrarea telefonică prealabilă.

Puteți contacta personalul administrativ, biroul vhs și biblioteca prin telefon și e-mail.

Contactele cu angajații primăriei ar trebui reduse pe cât posibil. Prin urmare, vă rog să utilizați mai mult serviciile online.

Purtarea măștii FFP2 este obligatorie pentru toți vizitatorii în zonele primăriei, vhs și bibliotecă. Când vizitați primăria, vă rugăm să păstrați o distanță de cel puțin 1,5 m față de colegi la procesarea cererii dvs.

În acest moment aș dori să vă mulțumesc foarte mult tuturor. Vă mulțumesc pentru răbdare, pentru înțelegere și mai ales pentru ajutor, pentru considerație și pentru sprijin. Vă mulțumim tuturor celor care urmează instrucțiunile de combatere a virusului corona.

Păstrați-vă calmul. Virusul nu este încă învins. Sunt încă necesare eforturi și considerații de solidaritate. Mai am o cerere foarte mare: toată lumea poate contribui la reducerea ratei de infecție. Reduceți-vă contactele cât mai mult posibil și vaccinați-vă.

Mulțumim tuturor celor care au fost și vor fi vaccinați împotriva coronavirusului. Rămâneți sănătoși și încrezători.

primarul dvs, Kristian Tangermann”, le scria edilul cetățenilor, cu 3 săptămâni înainte de moartea sa neașteptată.

De remarcat că, în aceeași perioadă în care primarul folosea cel mai complet limbaj al dictaturii covidiene, peste tot în Europa restricțiile erau, treptat sau brusc, abandonate.