ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele ucrainean Volodimir Zelenski nu se va mai adresa celui mai mare eveniment din showbizul italian - Festivalul muzicii italiene de la San Remo - într-un mesaj video, au anunțat luni organizatorii acestuia, în urma criticilor venite din partea întregului spectru politic, informează Reuters și ANSA, transmite Agerpres, citat de Știripesurse.

Zelenski urma să apară într-un mesaj video la Festivalul de la San Remo, care se desfășoară între 7 și 11 februarie, doar că apariția președintelui ucrainean la  Festivalul de la San Remo stârnise un șir de comentarii critice din partea unei serii de personalități politice, precum și o petiție online care îndemna postul de televiziune RAI să renunțe la idee. 

Luni după amiaza, aceasta strânsese aproape 95.000 de semnatari.

Vicepremierul italian Matteo Salvini s-a numărat printre cei care și-au exprimat îndoielile cu privire la cât de potrivită este amestecarea divertismentului cu discuții despre război și moarte.