ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele ucrainean Volodimir Zelenski nu se va mai adresa celui mai mare eveniment din showbizul italian - Festivalul muzicii italiene de la San Remo - într-un mesaj video, au anunțat luni organizatorii acestuia, în urma criticilor venite din partea întregului spectru politic, informează Reuters și ANSA, transmite Agerpres, citat de Știripesurse.

Zelenski urma să apară într-un mesaj video la Festivalul de la San Remo, care se desfășoară între 7 și 11 februarie, doar că apariția președintelui ucrainean la  Festivalul de la San Remo stârnise un șir de comentarii critice din partea unei serii de personalități politice, precum și o petiție online care îndemna postul de televiziune RAI să renunțe la idee. 

Luni după amiaza, aceasta strânsese aproape 95.000 de semnatari.

Vicepremierul italian Matteo Salvini s-a numărat printre cei care și-au exprimat îndoielile cu privire la cât de potrivită este amestecarea divertismentului cu discuții despre război și moarte.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews