Un agent de poliție din Sibiu a fost arestat la domiciliu, joi, și a fost suspendat din funcție, după ce ar fi agresat sexual două fete de 13 și 17 ani, informează Mediafax.
 
Potrivit sursei citate, polițiștii au fost cei care au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu cu privire la faptul că "un agent de poliție din sistemul de ordine și siguranță publică ar fi săvârșit infracțiuni cu privire la viața sexuală”.
 
Polițiștii sibieni susțin că în afara orelor de program, agentul de poliție era instructor sportiv, iar faptele pentru care este cercetat ar fi vizat două fete de 13 și 17 ani. Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, polițistul ar fi încercat să le violeze pe cele două tinere.
 
Tribunalul Sibiu l-a plasat, joi, pe agentul de poliție în arest la domiciliu. Totodată, conducerea IPJ Sibiu a anunțat că agentul a fost suspendat din funcție.Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews