ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Șeful Inspectoratului de Poliție Șoldănești - Republica Moldova, Dianu Savciuc, a decedat noaptea trecută în urma unor probleme de sănătate. Dianu Savciuc avea doar 41 de ani.

Poliția Națională din Republica Moldova a venit cu un mesaj de condoleanțe pentru familia colegului său, informează astăzi, duminică, 26 mai 2024, tot Ziarul Top de Argeș:

„În cei 22 de ani de activitate în poliție a ocupat mai multe funcții de conducere și execuție. Ultimele sale funcții au fost de șef al Inspectoratului de poliție Edineț, șef al Inspectoratului de Poliție Nisporeni și adjunct la Inspectoratul de Poliție Buiucani.

Transmitem sincere condoleanțe și multă putere familiei, soției și celor patru copii, rudelor și prietenilor.

Dianu, va rămâne mereu în memoria fiecărui polițist. Dumnezeu să-l odihnească în liniște.”

Polițistul era tatăl a patru copii.

În urmă cu două zile, un mesaj postat pe rețelele sociale de către Asociația Motivus a dezvăluit o altă tragedie similară: trecerea prematură la cele veșnice a domnului Sorin Fofircă, directorul Școlii Starchiojd, Prahova.

„Asociația Motivus își exprimă regretul pentru trecerea la cele veșnice a domnului director al școlii Starchiojd, Fofircă Sorin! Transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l ierte!”, a fost mesajul postat online, exprimând durerea și solidaritatea față de familia îndoliată.

Sorin Fofircă, un tânăr director dedicat, implicat și în activitatea locală a PNL, a lăsat în urmă o comunitate șocată și îndurerată. Moartea sa prematură reprezintă o mare pierdere pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au apreciat, atât în calitate de cadru didactic, cât și ca om, transmite Ziarul Top de Argeș.

Înmormântarea a avut loc astăzi.

„Este important să înțelegeți că oricare dintre vaccinurile folosite în prezent vă împiedică să fiți spitalizat sau să muriți dacă sistemul dumneavoastră imunitar nu răspunde corespunzător.”, publica el pe Facebook în aprilie 2021.