ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un ofițer de poliție din Columbia, Carolina de Sud, a murit după ce a suferit sâmbătă un stop cardiac în timpul unui antrenament al echipei SWAT, conform Gateway Pundit.

Ofițerul de poliție principal (MPO) Tyrell Owens Riley a avut o urgență medicală în timp ce efectua o evaluare a armelor și tacticilor specializate (SWAT) cu Departamentul de Poliție din Columbia (CPD), a anunțat șeful poliției din Columbia, W.H. "Skip" Holbrook.
 
(Tyrell Owens Riley)
 

"În timpul părții de pregătire fizică a evaluării, MPO Owens Riley s-a simțit rău”, a precizat CPD într-un comunicat.

Ofițerul Riley a fost transportat de EMS la spitalul Providence, unde a suferit un stop cardiac și nu a mai putut fi salvat.

"Originar din Columbia, MPO Owens Riley a lucrat în cadrul CPD în ultimii 7 ani și jumătate și a fost repartizat cel mai recent ca ofițer de patrulare în Metro Region. Înainte de cariera sa de aplicare a legii în cadrul CPD, Owens Riley a servit cu distincție în cadrul Corpului de pușcași marini al Statelor Unite", a declarat CPD.

Deocamdată nu au apărut informații cu privire la cauza morții.

În octombrie 2021, în Columbia, Carolina de Sud, numărul angajaților vaccinați a crescut de la aproximativ 50% la 72%.
 
De asemenea, în statul Minnesota, Departamentul de poliție din Anoka a făcut săptămâna trecută anunțul nefericit că unul dintre ofițerii săi a murit subit la domiciliul său, după cum a relatat The Gateway Pundit.

Ofițerul Eric Groebner a murit subit la domiciliul său miercuri, 14 septembrie 2022. El avea 39 de ani.
 
(Eric Groebner)



Nu este clar ce a cauzat moartea ofițerului.

Singurul frate al ofițerului Groebner a contactat The Gateway Pundit pentru a-și împărtăși punctul de vedere cu privire la ceea ce crede el că a dus la moartea subită a fratelui său.

"Sunt singurul frate al lui Eric Groebner, care a murit subit miercurea trecută, pe 14 septembrie, în casa sa din Minnesota. A zguduit comunitatea noastră locală și toată lumea pare să nu vadă faptul că polițiștii au fost constrânși să facă un vaccin în urmă cu câțiva ani", a declarat fratele lui Groebner, care a solicitat anonimatul.

"Probabil că voi fi renegat de cea mai mare parte a familiei mele dacă voi ieși și le voi spune că vaccinul l-a ucis, ceea ce sunt pregătit să fac, dar simt și un sentiment de responsabilitate de a avea grijă de cei doi fii ai săi, deoarece nu mai are cine să o facă".

"Nimic altceva nu ar fi putut face asta, cu excepția unui atac de cord ciudat. Așteptăm autopsia completă, care va dura săptămâni întregi, iar înmormântarea are loc săptămâna aceasta."