ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Un ofițer de poliție din Columbia, Carolina de Sud, a murit după ce a suferit sâmbătă un stop cardiac în timpul unui antrenament al echipei SWAT, conform Gateway Pundit.

Ofițerul de poliție principal (MPO) Tyrell Owens Riley a avut o urgență medicală în timp ce efectua o evaluare a armelor și tacticilor specializate (SWAT) cu Departamentul de Poliție din Columbia (CPD), a anunțat șeful poliției din Columbia, W.H. "Skip" Holbrook.
 
(Tyrell Owens Riley)
 

"În timpul părții de pregătire fizică a evaluării, MPO Owens Riley s-a simțit rău”, a precizat CPD într-un comunicat.

Ofițerul Riley a fost transportat de EMS la spitalul Providence, unde a suferit un stop cardiac și nu a mai putut fi salvat.

"Originar din Columbia, MPO Owens Riley a lucrat în cadrul CPD în ultimii 7 ani și jumătate și a fost repartizat cel mai recent ca ofițer de patrulare în Metro Region. Înainte de cariera sa de aplicare a legii în cadrul CPD, Owens Riley a servit cu distincție în cadrul Corpului de pușcași marini al Statelor Unite", a declarat CPD.

Deocamdată nu au apărut informații cu privire la cauza morții.

În octombrie 2021, în Columbia, Carolina de Sud, numărul angajaților vaccinați a crescut de la aproximativ 50% la 72%.
 
De asemenea, în statul Minnesota, Departamentul de poliție din Anoka a făcut săptămâna trecută anunțul nefericit că unul dintre ofițerii săi a murit subit la domiciliul său, după cum a relatat The Gateway Pundit.

Ofițerul Eric Groebner a murit subit la domiciliul său miercuri, 14 septembrie 2022. El avea 39 de ani.
 
(Eric Groebner)Nu este clar ce a cauzat moartea ofițerului.

Singurul frate al ofițerului Groebner a contactat The Gateway Pundit pentru a-și împărtăși punctul de vedere cu privire la ceea ce crede el că a dus la moartea subită a fratelui său.

"Sunt singurul frate al lui Eric Groebner, care a murit subit miercurea trecută, pe 14 septembrie, în casa sa din Minnesota. A zguduit comunitatea noastră locală și toată lumea pare să nu vadă faptul că polițiștii au fost constrânși să facă un vaccin în urmă cu câțiva ani", a declarat fratele lui Groebner, care a solicitat anonimatul.

"Probabil că voi fi renegat de cea mai mare parte a familiei mele dacă voi ieși și le voi spune că vaccinul l-a ucis, ceea ce sunt pregătit să fac, dar simt și un sentiment de responsabilitate de a avea grijă de cei doi fii ai săi, deoarece nu mai are cine să o facă".

"Nimic altceva nu ar fi putut face asta, cu excepția unui atac de cord ciudat. Așteptăm autopsia completă, care va dura săptămâni întregi, iar înmormântarea are loc săptămâna aceasta."

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews