ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pistolul femeii jandarm care a dispărut în timpul protestelor din seara de 10 august, când aceasta a fost agresată de un grup de protestatari în Piața Victoriei, a fost găsit.

Pistolul sustras la protestul din seara de 10 august de la jandarmul agresat a fost recuperat în urmă cu scurt timp, informează luni Poliția Capitalei, confom Agerpres.

Potrivit sursei citate, acest lucru s-a produs în urma activităților continue desfășurate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și DGPMB.

Arma a fost găsită în zona comunei Petrăchioaia, județul Ilfov.

Marțea trecută, Judecătoria sectorului 1 a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului care a sustras pistolul jandarmeriței rănite la protestele din 10 august. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată, însă este executorie.

În vârstă de 32 de ani, bărbatul este acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor (în forma sustragerii unei arme) și tulburarea ordinii și liniștii publice.