ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Polițiștii din cadrul Sindicatului Europol au protestat vineri la sediile partidelor mari din București, în special PNL și PSD, care alcătuiesc actuala coaliție de guvernare, după ce joi protestaseră în fața sediului Ministerului Afacerilor Interne. Ei au manifestat pentru drepturile polițiștilor și pensionarilor militari. Vineri, după ce PNL nu i-a primit la discuții, sindicaliștii s-au mutat cu protestul în Piața Victoriei, în apropiere de Guvern. VIDEO:


O parte dintre sindicaliștii din Poliție au protestat în fața sediului PNL din Aleea Modrogan. Până la ora 12:25, nici un reprezentant al PNL nu a ieșit să discute cu polițiștii, informează Știri pe Surse. VIDEO:


De asemenea, sindicaliștii Europol protestează, vineri, la sediul PSD, pentru drepturile polițiștilor și pensionarilor militari. Sindicaliștii protestează cu pancarte pe care scrie: „Jos Mafia din Ministerul de Interne”, „Jos Mafia din Poliția Română”, „Legea Salarizării nu M.A.I este unitară!” O delegație a Sindicatului a intrat la negocieri cu președintele PSD, Marcel Ciolacu. VIDEO:


„Delegatia Europol care a fost la negociere cu PSD  ne-a transmis faptul ca liderul partidului Marcel Ciolacu a inteles problemele politistilor, a transmis coalițieica ordonanta de urgenta sa se modifice, iar de la 1 ianuarie politistii sa primeasca transa a treia din legea salarizarii,iar la prima rectificare  bugetare sa se aplice integral, iar pensiile militarilor se vor actualiza. Continuăm protestele!

O delegație a Sindicatului EUROPOL a intrat la negocieri cu presedintele PSD, Marcel Ciolacu pentru drepturile polițistilor si pensionarilor militari.Revenim cu informatii cu rezultatele negocierii”, au scris polițiștii pe pagina de Facebook a Europol

EUROPOL a transmis, într-un comunicat, că „polițiștii nu vor salarii mărite, ci vor doar plata acelor drepturi prevăzute încă din anul 2017 în Legea salarizării”. Prin comparație, alți polițiști de la SNPR DECUS au protestat recent și împotriva certificatelor Covid, care le vor periclita locurile de muncă celor nevaccinați.