ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cei 9 polițiști de la Secția 16 din Capitală, care au torturat doi tineri din București pentru că au sărit în ajutorul unui cuplu de bătrâni fără mască, brutalizat și batjocorit în plină stradă de găștile de agenți, au fost deconspirați de Google Maps, datorită semnalului telefoanelor mobile, relatează Mediafax.

Potrivit sursei amintite, cei 9 polițiști au început să discute telefonic între ei, din momentul în care au primit citații, iar telefoanele fiind ascultate, a condus oamenii legii pe o pistă care s-a dovedit reală.
 
Folosindu-se de semnalul telefoanelor mobile, anchetatorii au stabilit unde s-au aflat cei 9 agenți, între care și femei, când l-au torturat pe tânărul Mihai Ionuț Ghiroghe și pe prietenul său, Teodor Nicolae, după cum a arătat și ActiveNews, reușind să obțină și înregistrările camerelor de supraveghere din zonă.
 
Ambii români au decedat ulterior, în mod suspect.