ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În Germania dictatura Covid se implementează „cu precizie germană”, cum altfel? Polițiști care au descins la un protest anti-certificate de vaccinare măsoară cu un metru de lemn dacă protestatarii păstrează o distanță pe care înșiși agenții de Poliție n-o respectă întotdeauna. VIDEO:


Un alt polițist îi explică unui nevaccinat că este, indirect, un ucigaș de oameni, confundând un om sănătos cu un bolnav prezumat și aplicându-i prezumția de vinovăție implicită. „Nu te apropia de mine așa nevaccinat cum ești!”, îi strigă polițistul vaccinat protestatarului, depărtându-se de el. Nu doar că îl face infectat sau infractor din gură, fără nici o dovadă, dar polițistul îi spune pe șleau că „și-a pierdut umanitatea” și că nu-l mai poate considera om dacă e nevaccinat. „Îmi negați umanitatea?”, întreabă protestatarul. „Da, asta fac”, răspunde milițianul. „Atunci ce sunt, dacă nu sunt om?” îl întreabă protestatarul. „Cu siguranță nu om”, îi răspunde urmașul soldaților SS. VIDEO: 

Se pare că suprematismul polițist face casă bună cu suprematismul rasial și, deci, cu nazismul de școală nouă în Germania vaccinistă. 

Citiți și: Germania se întoarce la NAZISM: Copiii NEVACCINAȚI sunt supuși unui Ritual de Umilire