ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doamne ajută, frați români! Vă așteptăm alături de noi luni, 12 iunie, în Cluj, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj, la ora 19, unde va avea loc o conferința - una din primele conferințe dintr-un șir, cu ajutorul lui Dumnezeu - organizate de ActiveNews în parteneriat cu noi, cei de la Starea de Libertate, pe tema - de data aceasta - Românii versus Marea Resetare.

Avem una din cele mai reprezentative echipe de intelectuali, juriști, doctori și activiști pe care eu personal mi-i doresc mereu alături de mine în luptă, și anume: avocat Florentin Țuca de la Țuca Zbârcea și Asociații, doctor Geanina Hagima, Olivia Steer, Victor Roncea de la ActiveNews, profesorul Florin Palas, doctorul Mihai Tîrnoveanu și una din gazdele noastre, părintele Claudiu Melean.

Data viitoare vom avea altă echipă, dar deocamdată haideți împreună cu noi. Va fi o coferință interactivă. Vom răspunde la întrebările fiecăruia dintre participanți

Haideți să ne lămurim împreună ce înseamnă Marea Resetare, ce înseamnă deznădejdea și cum putem lupta și așa mai departe.

Veniți alături de noi pentru că eu cred că va fi o conferință extrem de interesantă.

Luni, 12 iunie, Cluj. Ora 19, Casa de Cultură a Studenților. Hai să ne vedem. Doamne ajută!