ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Victor Ponta a declarat că dacă ar fi dat o sentință de achitare în cazul lui Liviu Dragnea, judecătoarele ar fi fost arestate.

Afirmația a fost făcută în timpul unei emisiuni de la România TV.

Ați văzut ce pățesc ăia doi judecători care au achitat-o pe doamna Rarinca? Le-au scos stenograme, le fac nu știu ce...Vă dați seama că judecătoarele de la Dragnea, dacă-l achitau cumva pe Dragnea, cred că erau arestate acum.

E o nedreptate care ni se face. Și PNL a fost cu noi atunci", a afirmat Ponta.

Întrebat de moderator ce părere are despre declarațiile fostului membru CSM, Toni Neacșu, despre implicare conducerii CSM în câștigarea referendumului de demitere de către Traian Băsescu, Ponta a spus: "Am văzut ce a spus dl Neacșu și în mare măsură are dreptate. Însă eu n-am voie să vorbesc despre justiție, eu sunt prim-ministru, vreți să mă condamne CSM-ul? Eu cred că în acest moment, există o singură putere, iar noi - Guvernul, Parlamentul, președintele - facem și noi ce putem pe lângă". La întrebarea moderatorului: "Este democratică această situație?", Ponta a răspuns: "Întrebați poporul dacă e mulțumit".