ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul premier Victor Ponta a scris sâmbătă, pe Facebook, că președintele Klaus Iohannis ”și-a prelungit vizita la Washington, ca să asiste la Festivalul Cireșilor înfloriți”, în timp ce alți șefi de stat s-au întâlnit separat cu Obama.

”Doar că dacă o ține în ritmul ăsta cu cheltuielile de deplasări externe, trecem cu deficitul de 3% din PIB și nu ne mai salvează nici măcar tehnocrata Doamnă Dragu!”, a continuat Ponta, conform antena3.ro.

”Deci Dl Iohannis și-a prelungit vizita la Washington ca să asiste la Festivalul Cireșilor înfloriți / și nu a avut timp de chestiuni plictisitoare și inutile ( cum a făcut de exemplu Președintele Erdogan care a avut întâlniri separate de peste o oră și cu Barack Obama și cu Joe Bidden - ce să facă Dl Iohannis la întâlniri, are o poză și un "shake hands" cu Obama care i-a și spus ceva politicos, a fost la masă, gata - e suficient)!

M-am liniștit , Dl Iohannis "ne-a scos din izolare" așa cum a promis