ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că speră ca în următoarele două săptămâni Codul Fiscal să fie aprobat. 

În acest context, el a precizat că oamenii politici sunt singurii care pot strica "lucrurile extraordinar de bune" care se întâmplă în economie, informează România Liberă.

"Am luat măsurile pe care mediul de afaceri ni le-a cerut. Vreau să adoptăm Codul Fiscal în următoarele două săptămâni ca să arătăm foarte clar stabilitatea şi, de la 1 ianuarie, toate măsurile prevăzute în Codul Fiscal să intre în vigoare şi să dea în continuare încredere în ceea ce priveşte investiţiile. Singurii care pot strica aceste lucruri extraordinar de bune care se întâmplă în economie sunt oamenii politici, ori eu sper să nu o facem", a spus Victor Ponta, la ședinta Consiliului de Administrație și Adunării Generale a Asociației Europene a Artizanatului și Întreprinderilor Mici și Mijlocii.