ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Ponta a reacționat, într-un mesaj pe Facebook, la jignirile aduse de Traian Băsescu fostului lider PNL, Crin Antonescu, argumentând că, de fapt, ”orice jignire de la Traian Băsescu este, de fapt, un compliment”.

”Dincolo de disputele pe care le-am avut cu Crin, pot oricând să pun mâna în foc pentru faptul că este un om onest, carismatic și bine intenționat”, a scris Ponta în apărarea fostului președinte PNL.

”Pentru că nu pot să aștept sa reacționeze PNL o fac eu: Orice jignire de la Traian Basescu este de fapt un compliment - Basescu este cel mai lipsit de caracter, onoare, patriotism dintre toți cei care au fost până acum șefi ai Statului Român - un ticălos egocentric și tradator! Modul lui Basescu de a face politică este acum urmat de hateri, postaci, impostori politici și chiar ( din păcate din ce în ce mai des) de Dl Klaus Iohannis ! Ar fi fost extraordinar de bine pentru România ca Președintele Iohannis să se inspire de la Crin Antonescu și nu de la Băsescu..... Dincolo de disputele pe care le-am avut cu Crin pot oricând să pun mâna în foc pentru faptul că este un om onest, carismatic și bine intenționat! Și care a fost orice dar nu o marionetă a Serviciilor și "analiștilor" Propagandei ! Și ca să parafrazez - unde scuipă Băsescu pe Crin îl săruta oamenii din această țara!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.
 
Traian Băsescu a afirmat, la mitingul de lansare a candidaților PMP la parlamentare, că formațiunea sa are o șansă extraordinară de a dovedi că este altceva decât PNL și PSD. "Cele două partide au pe conștiință tot ce-a fost mai anti-democratic de la Revoluție încoace. Suspendarea din 2007 au făcut-o împreună, au pus temporar la Cotroceni cea mai odioasă maimuță, pe Crin Antonescu. Au reușit să facă din justiție un cal de bătaie, în mod nejustificat”, a spus fostul președinte citat de pressalert.ro