ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am primit pe adresa redacției un material semnat de dr. Eddy Bettermann și tradus de unul dintre cititorii noștri fideli. Îi mulțumim pe această cale și vă invităm să îl citiți în cele ce urmează:

În întreaga lume, autoritățile medicale observă o creștere a deceselor vârstnicilor, după vaccinarea Covid. Gibraltar, o națiune situată la vârful sudic al Spaniei, suferă de o creștere inexplicabilă a deceselor persoanelor în vârstă. În a doua săptămână a lunii ianuarie, un subgrup al populației vârstnice a început brusc să moară. Noul val de decese inexplicabile ale persoanelor vârstnice este de aproape trei ori mai mare decât decesele de coronavirus înregistrate în 2020.

Noua creștere inexplicabilă a deceselor vârstnicilor are loc de aproximativ 40 de ori mai repede în comparație cu statistica generală a deceselor Covid-19 petrecute de când a fost declarată prima dată pandemia. Această creștere a deceselor vârstnicilor a avut loc după ce 5.847 de doze de vaccinuri experimentale bazate pe ARN mesager au fost administrate cetățenilor din Gibraltar. În doar o săptămână, 17% din populația țării fusese inoculată cu prima doză din vaccinul experimental ARNm produs de Pfizer.

Înainte de începerea experimentului de vaccinare, numărul deceselor legate de coronavirus nu depășea 10 persoane. După lansarea vaccinului, numărul total de decese a crescut la 45. În primele 8 zile ale programului de vaccinare, 35 de vârstnici au decedat brusc.

După prima săptămână de vaccinare, ministrul Fabian Picardo a spus: „Aceasta este acum cea mai gravă pierdere de vieți omenești înregistrată de gibraltarieni în ultimul secol. Chiar și în timpul războiului, nu am pierdut niciodată atât de mulți oameni într-un timp atât de scurt.”

Decesele provocate de vaccinuri vor fi puse pe seama noii „variante de coronavirus”.

În 2020, examinatorii medicali ar fi etichetat cu ușurință aceste decese subite ca decese cu Covid, dar acum ele sunt oarecum inexplicabile, fără o cauză definitivă. Înainte ca vaccinarea Covid să fie demarată, vârstnicii au murit de Covid-19. Acum, vârstnicii mor din nou „din cauze naturale”, însă imediat după vaccinare. Nu va trece mult până când o creștere a deceselor vârstnicilor din întreaga lume va fi pusă pe seama unei noi variante a SARS-CoV-2, autoritățile medicale urmând să ceară noi vaccinuri, mai multe doze și actualizări ale vaccinului bazat pe ARNm. Nu ridică suspiciuni faptul că o nouă variantă mortală de covid a devenit brusc știre imediat după lansarea vaccinării?

Gibraltar nu este singura națiune care a raportat creșterea bruscă a deceselor vârstnicilor. În Norvegia, 29 de persoane în vârstă au decedat brusc în primele două săptămâni după administrarea primei doze de vaccin. În orele de după vaccinare și, uneori, la doar câteva minute după aceea, acești vârstnici au avut efecte secundare similare, inclusiv, dar fără a se limita la: stare generală de rău și epuizare extremă; reacții alergice severe, inclusiv șocuri anafilactice; sindrom inflamator multi-sistem; tulburări psihologice; convulsii; paralizie, inclusiv „paralizia lui Bell”.  Agenția norvegiană pentru medicamente a declarat că „toate decesele sunt legate de acest vaccin [Pfizer]”, deoarece a fost singura intervenție care a precedat decesele bruște ale persoanelor în vârstă.

În Auburn, New York, la căminul de bătrâni din districtul Cayuga, nici o persoană nu murise de coronavirus, dar după ce a fost demarată campania de vaccinare pe 22 decembrie 2020, locuitorii au început brusc să se îmbolnăvească. După o săptămână de vaccinare, care a acoperit 193 de rezidenți și 113 membri ai personalului, 137 s-au îmbolnăvit și 24 de bătrâni au decedat până pe 9 ianuarie 2021.

Mass-media încearcă să normalizeze boala și moartea induse de vaccin

Mass-media centrală a încercat chiar să normalizeze aceste probleme de sănătate și decese cauzate de vaccin. Un raport al Express din Marea Britanie a scris că efectele secundare ale vaccinului și chiar decesele sunt un semn că vaccinul funcționează! Raportul continuă să apere vaccinul, acuzând sistemul imunitar al victimelor că a reacționat excesiv și a provocat leziuni în urma vaccinului. Întotdeauna mortul e de vină. Lăsând gluma deoparte, agenția de știri a transmis:

„Efecte secundare ale VACCINULUI: Multe persoane sunt îngrijorate de rapoartele în creștere ale îmbolnăvirilor și chiar ale deceselor după vaccin. Experții susțin că acesta este un rezultat previzibil și poate fi de fapt un lucru bun. Ce se întâmplă mai exact cu corpul atunci când este vaccinat și de ce se îmbolnăvește după ce înainte se simțea bine?”

Legenda baseballului, Hank Aaron, a fost una dintre multele persoane publice care a fost folosită de companiile farmaceutice pentru a-și promova injecția experimentală. Hank Aaron a fost filmat primind prima doză, în timp ce încuraja minoritățile (rasiale -n.red.) să se alăture campaniei și să primească vaccinul „salvator”. El nu a mai ajuns la următoarea vizită medicală pentru a primi a doua doză, din cauză că a decedat brusc „în somn” la 17 zile după administrarea primei doze. Holocaustul nu va face decât să-și continue cursul, deoarece frauda și tirania medicală îi sunt impuse populației la nivel mondial.
Lance D Johnson
 
Sursa primară: DrEddyMD.com
Surse secundare: