ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


YouTube tocmai a șters complet canalul publicației conservatoare pro-viață LifeSiteNews de pe platforma sa digitală. Nu este vorba doar de o interdicție temporară, ci de ștergerea integrală a tuturor materialelor video marca LifeSiteNews.

Din fericire, redacția de Știri pentru Viață deține copii ale tuturor acestor filmări, însă cenzura YouTube face ca sutele de mii de urmăritori să nu mai aibă acces la materialele care spuneau adevărul despre subiecte asupra cărora foarte puține voci se încumetă să facă lumină.

Publicul interesat poate urmări pe Rumble cele mai recente filmări ale LifeSiteNews și LifeSiteNews Catholic.

Pentru a primi notificări prin e-mail despre postarea celor mai recente materiale video, vă puteți abona la această adresă.

Înlăturarea completă a LifeSiteNews de pe YouTube înseamnă și pierderea contactului cu cei peste 300.000 de urmăritori. De aceea, LifeSiteNews vă roagă să ajutați la reconstruirea întregului conținut video pe Rumble și alte platforme printr-o mică donație securizată, prin pagina web dedicată.