ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă cineva pune motorului de căutare cel mai important din lume întrebarea simplă: "Pot bărbații să aibă menstruație?", răspunsul principal sugerează în prezent că acest proces biologic feminin nu are nicio legătură cu feminitatea naturală, notează LifeSite.

După cum au observat diverși utilizatori de social media în weekend, primul rezultat al introducerii "pot avea menstruație bărbații" în bara de căutare a Google este următorul: "Pot avea menstruație bărbații?": "A avea o menstruație nu este un lucru feminin, iar oamenii de toate genurile au menstruație, inclusiv persoanele non-binare, persoanele agender și chiar o mulțime de bărbați! Menstruația nu schimbă nimic în ceea ce privește genul tău, este doar un lucru pe care îl fac unele corpuri".

Răspunsul provine de pe o pagină de pe TransHub, un site australian dedicat "tuturor persoanelor trans și de gen divers (TGD) din [New South Wales], celor dragi, aliaților și furnizorilor noștri de servicii medicale". TransHub este o inițiativă a grupului australian pro-LGBT "sănătate" ACON.

După cum recunoaște încă Biblioteca Națională de Medicină, ciclul menstrual este un proces biologic natural unic pentru femei, ca parte a pregătirii organismului feminin pentru o potențială sarcină (care este, de asemenea, unică pentru femei). Resursele informaționale online ale Departamentului de Sănătate și Servicii Umane al SUA privind menstruația sunt (cel puțin pentru moment), găzduite în continuare de Biroul HHS pentru sănătatea femeilor.

Cu toate acestea, în ultimii ani, activiștii de stânga din întreaga lume au cerut recunoașterea menstruației de către "bărbații transsexuali" (adică femeile care se consideră bărbați și doresc să fie recunoscute ca atare) în distribuția de servicii și produse de sănătate, numind-o uneori o chestiune de "justiție menstruală" sau "echitate menstruală". Acest impuls face parte din campania mai amplă de reorientare a înțelegerii de către societate a genului de la realitatea biologică la percepția subiectivă, "fluidă".

Google, liderul mondial în domeniul video online, al căutărilor pe internet și al numeroaselor instrumente de comunicare și productivitate, este cunoscut de mult timp nu numai pentru puternica sa prejudecată de stânga, ci și pentru dorința sa de a-și folosi influența considerabilă pentru a modela opinia publică, inclusiv prin manipularea diverselor măsurători ale platformelor sale, cum ar fi rezultatele căutărilor. 

Compania are, de asemenea, un istoric de discriminare a anumitor conținuturi pe baza punctului de vedere politic pe teme precum avortul, sexul, COVID-19, schimbările climatice și integritatea alegerilor.