ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Povestea cutremurătoare a sportivei Genevieve Florence care a suferit o tragedie imensă în urma vaccinului covid de la Pfizer, a fost prezentată pe redvoice media și încărcată pe Rumble. Aceasta povește cum era înainte de vaccin, și felul în care uluia cu energia ei.

„Făceam parte din echipa Olimpică de înnot. Mă antrenam 6 zile pe săptămână, timp de zece ore. De asemenea, am fost întotdeauna cunoscut ca fiind persoana care alerga pe platou, făcând lucruri stupide, salturi pe spate când nu trebuia să le fac, chestii de genul ăsta.”

Ulterior, industria în care se lansase a determinat-o să se vaccineze.

„Mergeam la petreceri, și apoi filmam o reclamă la zece dimineața. Îmi depășeam mereu limitele. Industria mi-a cerut să fiu dublu vaccinat, pentru a putea participa la diferite filmări. Imediat după ce am făcut-o mi-am spus „Ce e asta? De ce m-am vaccinat?” a declarat ea. 

După două săptămâni, reacțiile adverse au început să apară și să fie din ce în ce mai puternice, pentru tânăra sportivă.

„Totul a devenit din ce în ce mai rău după două săptămâni. Mă durea capul atât de tare încât simțeam că cineva este acolo, înăuntru și încearcă să iasă. Eram amețită și simțeam că viața mea a luat sfârșit. Nu puteam să gătesc sau să mă ridic din pat. Mama mă vizita la de două ori pe săptămână pentru a mă ajuta.”
 
 VIDEO: