ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Familia Motocu, o familie cu nouă copii premianți, a avut o viață normală, însă, într-o zi a ajuns să piardă tot. Aceștia au avut un acoperiș deasupra capului, însă pentru ei, „Acasă'' a devenit o mașină, scrie Kanal D.

Aceasta este drama familiei Motocu, prezentată în cadrul emisiunii ,,Asta-i România'', moderată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Familia Motocu este formată din nouă copii, având vârste cuprinse între 3-15 ani.

Cei mai mici dintre copii dorm la prietenii de familie, iar cei mai mari dorm în mașină. Tot mașina este locul în care aceștia își fac temele pentru școală și învață. Nu le este ușor, dar gândul că se au unii pe alții îi mai alină. 
 
Nota Redacției: Familia s-a mutat temporar într-un apartament oferit de o persoană credincioasă. Cine dorește să o ajute material să scrie pe adresa redacției pentru a-i pune în legătură directă cu familia.
 
VIDEO: