ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie din Satu Mare a fost amendată de polițiști pentru că a fost prinsă cu porcul pe stradă, neavând declarație pe propria răspundere. Totul s-a întâmplat în comuna Pomi din județul Satu Mare. ,,Mulțumim pentru amenda data soției mele. Porcul din gospodărie a fugit pe stradă și soția mea nu a apucat sa facă declarația pe propria răspundere, încălcând astfel ordonanța militara’’, spune soțul sătmărencei, conform portalsm.ro. Femeia a fost amendată cu 2.000 de lei.
 
 „A circulat în calitate de pieton pe strada Principală din comuna Pomi, fără a avea asupra sa declarație pe proprie răspundere, prevăzută de Ordonanța Miliară 3. Procesul verbal a fost încheiat în lipsă datorită faptului că animalul (porcul) condus pe stradă putea deveni periculos pentru circulația rutieră”, scrie în procesul verbal de constatare a contravenției.

Unii localnici susțin că, de fapt, femeia s-ar fi aflat la vreo trei kilometri de casă, iar porcul nu ar fi fost scăpat, așa cum  susține, existând posibilitatea ca animalul să fi fost condus intenționat, scrie presa locală.Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews