ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


În fiecare zi de la orele 21.00, părinții cititori de ActiveNews pot asculta împreună cu copiii lor Povestea Serii, Ghicitoarea Serii sau Învățătura Serii, rostite pentru Dvs de minunații copii ai altor cititori ai ActiveNews, care ne-au propus inspirat această rubrică în cadrul paginilor noastre Școala în Familie și Trăiește Românește.

În această seară de Duminică a Orbului, Ana, în vârstă de 10 ani, ne spune povestea „Să crezi orbește” iar Maria, de 7 anișori, ne dă o ghicitoare pe care n-am reușit nici noi să o rezolvăm. Trebuie, probabil, să redevenim copii.

Ieri seară ați putut asculta de la Ioan Cum și de ce se face semnul Sfintei Cruci, iar la debutul noii noastre rubrici, Ana ne-a spus povestea „Cele trei cuvinte” și Maria o ghicitoare pe care sperăm că ați descifrat-o până acum.

Pentru Povestea și Ghicitoare Serii de astăzi am folosit fotografii ale copiilor participanți la Concursul ActiveNews AVEM O ȚARĂ. Mulțumim tuturor micilor noștri colaboratori. Dumnezeu și Maica Domnului să-i mângâie duios!

Audiție plăcută!

Vă așteptăm să ne transmiteți și Dvs povești în fișiere audio la contact@activenews.ro și redactia.activenews@gmail.com.

Doamne, ajută!

 AUDIO/VIDEO AICI:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews