ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un fotomodel din Florida a ajuns la spital și se luptă pentru viața ei după ce a suferit un atac de cord la începutul acestei luni. Claire Bridges, în vârstă de 20 de ani, dublu vaccinată, a fost internată la spital pe 16 ianuarie cu dureri puternice la picior și a fost diagnosticată cu miocardită, rabdomioliză, pneumonie ușoară, cianoză și acidoză. La câteva ore după ce a fost internată, inima ei s-a oprit, relatează The Covid World.
 

În urmă cu două săptămâni, starea de sănătate a lui Claire s-a deteriorat rapid, când inima și alte organe au fost afectate. A fost internată rapid la terapie intensivă, cu suport vital. Tatăl ei, Wayne, a declarat despre această grea încercare:

"A trecut prin atât de multe. Ultimele două săptămâni s-au simțit ca două luni".

Wayne a primit un telefon de la medicul de la terapie intensivă, care i-a spus că i se administrează resuscitare cardio-respiratorie, deoarece inima fiicei sale se oprise. În decurs de o oră și jumătate, tânăra de 20 de ani a trebuit să fie resuscitată de încă două ori.

În timp ce toate acestea se întâmplau, în picioarele ei se crease o presiune care nu permitea circulația sângelui. În cele din urmă, s-a decis că leziunile la picioare erau prea grave și ireversibile - trebuiau să fie amputate. Ambele picioare i-au fost îndepărtate chirurgical vineri.

Wayne a scris pe Facebook:

"Când a venit momentul să o anunțe că își va pierde picioarele, doctorul s-a descurcat de minune, dar nu a ascuns nimic. Claire a șoptit "Vreau picioare bionice" și a zâmbit".

Tatăl ei speră că va putea să continue lupta și să facă ceea ce îi place.

"Știm doar că este un drum lung de recuperare cu operația, așa că sperăm doar ca toată lumea să o susțină cu rugăciuni."

Două pagini GoFundMe diferite au fost create pentru a ajuta cu cheltuielile medicale și de trai. Până în prezent, s-au strâns peste 90.000 de dolari între cele două pagini de strângere de fonduri. Pe una dintre pagini se poate citi în parte::

"Claire a fost internată la Spitalul General Tampa duminică, 16 ianuarie, cu dureri puternice la picior și Covid. Da, a fost vaccinată!".
 

Televiziunea WTSP a transmis despre tragica situație: