ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Julie Ponesse, care predă cursuri de etică la Huron University College, afiliat la Western University din Toronto, Canada, a transmis un videoclip pe rețelele de socializare în care afirmă că obligativitatea vaccinării, inclusiv cea promovată de propriul ei angajator, sunt greșite din punct de vedere etic.

"Mă confrunt cu o concediere iminentă după 20 de ani de muncă, deoarece nu mă voi supune să mi se injecteze în corp un vaccin experimental", a declarat Ponesse în videoclip.
 
"Eu nu lucrez într-un mediu cu risc ridicat. Nu sunt un medic în camera de urgență. Sunt un profesor. Sunt un profesor universitar", a mai spus ea. Ea a mai afirmat că trebuie să-i învățe pe studenții să gândească cu propria lor minte ce e bine și ce e rău. Prin filmarea de mai jos și-a susținut prima lecție de început de an și ultima ca profesoară la Huron University:
 
 

„Am speranța că vom avea o țară în care ne vom putea crește copiii într-un mod în care nu numai că vor fi în siguranță, dar vor putea trăi exact genul de viață pe care și-l doresc", a transmis profesoara.

Joi după-amiază, Huron University College a declarat că nu poate comenta cazurile specifice de resurse umane, dar a confirmat că nu a permis nimănui care a refuzat să fie vaccinat să intre în campus începând de marți. 

Ulterior ea a fost concediata. Urmăriți filmarea emoționantă.