ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


După cum v-am anunțat, începând din această seară, de la orele 21.00, părinții cititori de ActiveNews vor putea asculta împreună cu copiii lor Povestea Serii, rostită pentru Dvs de minunații copii ai altor cititori ai ActiveNews, care ne-au propus inspirat această rubrică în cadrul paginilor noastre Școala în Familie și Trăiește Românește.

Povestea și Ghicitoare Serii de astăzi sunt ilustrate cu desene ale copiilor participanți la Concursul ActiveNews AVEM O ȚARĂ. Le mulțumim din suflet micuțelor noastre colaboratoare de nădejde, Ana, în vârstă de 10 ani, și Maria, de numai 7 ani, și le dorim Noapte Bună, Somn Ușor, Vise Plăcute și Îngerii să le sărute!

Audiție plăcută!

Vă așteptăm să ne transmiteți și Dvs povești în fișiere audio la contact@activenews.ro și redactia.activenews@gmail.com.

Doamne, ajută!

AUDIO/VIDEO, AICI:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews