ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A trecut la cele veșnice, în urma unei boli grave, Pr. Constantin Drăgan, slujitor la Parohia Văcărești, Protoieria Târgoviște Sud. În această luna urma să împlinească 60 de ani.

Părintele s-a născut la data de 28 iunie 1963, în satul Siliște, comuna Raciu, județul Dâmbovița, în familia bunilor creștini Ion și Niculina Drăgan, de la care a deprins dragostea față de credința strămoșească, informează Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

A urmat cursurile primare și gimnaziale ale școlii din localitatea natală, între anii 1969-1977, apoi pe cele ale Seminarului Teologic din București, între anii 1980-1985, precum și pe cele ale Institutului Teologic de Grad Universitar din București, între anii 1986-1990.S-a căsătorit, în anul 1985, cu domnișoara Mariana Petre, cu care are doi copii. A fost hirotonit preot pe seama Parohiei Văcărești, în anul 1985, iar aici a slujit până la trecerea sa la cele veșnice, săptămâna trecută.

Dumnezeu să-l ierte!