ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părintele Pimen Vlad de la Schitul Lacu demontează o știre falsă potrivit căreia Muntele Athos ar fi plin de călugări bolnavi de Covid: „Nicăieri, nici o mănăstire n-avea declarat nici un bolnav și la știri au apărut 1.000 de bolnavi!”. Preotul athonit dezminte și informația conform căreia călugării athoniți ar fi fost îmbolnăviți de români veniți cu certificate Covid falsificate și spune că metoda de triaj pentru Sf. Munte nu este certificatul digital, ci testul Covid realizat ad-hoc în portul grecesc de plecare: toți pelerinii sunt testați de Covid la Ouranopolis înainte de a se îmbarca spre Sf. Munte, astfel încât pe Athos nu ajung decât persoane cu rezultat negativ la Corona-test, potrivit ChilieAthonită.ro.
 

„Pe la începutul lui septembrie apăruse o știre prin țară - și în Grecia și în România - pe la știri că în Sf. Munte sunt 1.000 de călugări bolnavi de boala asta nouă. Bineînțeles, peste tot, reclame ș.a.m.d, au preluat toți. Eram în țară atunci, m-am interesat și eu, am sunat pe-aicea să se intereseze peste tot: câți sunt bolnavi? Zero la sută! Nicăieri nu era nimeni bolnav în Sf. Munte! Ați înțeles? Nicăieri, nici o mănăstire n-avea declarat nici un bolnav, peste tot era bine și la știri au apărut 1.000 de bolnavi! Toți: vai, părinte, ce se-ntâmplă acolo?”. 
 

Mergem mai departe! Ajungem acuma, în zilele noastre: iar a apărut ceva că în Sf. Munte s-au îmbolnăvit foarte mulți din cauza românilor, că închinătorii români care vin din țară au nu știu ce certificate false ș.a.m.d. și au ajuns și au îmbolnăvit călugării în Sf. Munte. Fals total! De ce? În Sf. Munte nu intră nimeni până nu e testat la Ouranopolis. Înainte de a-i da diamonitirul, deci biletul ăsta de intrare, i se face test, indiferent dacă are sau nu certificat „verde”, nici o treabă! Deci toți sunt testați pe loc acolo, dacă i-a ieșit testul în regulă, îi dă mai departe diamonitirul și urcă imediat în corabie și în Sf. Munte. Deci, nu are cum.

Al doilea lucru: toți românii care vin în Sf. Munte unde dorm? La schit la Prodromu și în schitul Lacu, deci în schitul nostru. Ce ar trebui? Cei mai mulți bolnavi să fie în schitul Prodromu și în schitul Lacu. Vreți să știți câți sunt? Zero la sută, nici unul. 

Deci, cu ajutorul Maicii Domnului, nu există nici un bolnav de așa ceva.  

Poate ați auzit mai recent, în urmă cu vreo 10 zile, a murit un părinte la schit la Prodromu. Avea vreo 45 de ani, cam așa ceva. Părintele Gherasim. De ce-o murit? De vreo 5 ani se lupta cu un cancer la tiroidă care când se agrava, când stagna și acum a făcut metastaze, s-o dus și la plămâni ș.a.m.d. și-o plecat la Domnul definitiv.

Acuma că s-o mai auzit c-ar fi murit pe la Sfânta Ana unul, Dumnezeu știe ce afecțiuni o mai avut și, bineînțeles, o „ajutat” și virusul ăsta. Dar nu la situația (anvergura, n.r.) care se spune! Pe la mănăstiri n-am auzit prea multe cazuri, or fost câteva: după cum ați auzit și la Vatopedou vreo 20, acuma vreo 3 săptămâni în urmă sau așa ceva. S-o izolat mănăstirea. Și încă două mănăstiri. Bineînțeles, la știri se spunea că tocmai ăia care nu acceptă înțeparea. „pentru că nu acceptă, sunt împotriva la așa ceva, poftim ce se întâmplă!”. Iarăși fals! De ce? 
 
S-au infectat călugări doar în mănăstirile care au acceptat vaccinarea

Hai să vă aduc o mărturie. Sunt vreo 3 mănăstiri aici în Sf. Munte care oarecum or acceptat, nu știu cât din ei, înțeparea cu lichidul așa-zis miraculos, pentru a se proteja, a se „imuniza”. Nu știu cât la sută din ei, dar știu că au fost de acord cu așa ceva. Deci asta au făcut (acum) un timp, în vară, mai înainte, poate din primăvară, cam așa ceva. Rezultatul? Care erau mănăstirile din Sf. Munte care aveau bolnavi cu virusul ăsta? Alea 3 mănăstiri. Deci ei aveau cazuri de așa ceva și s-or izolat. Celelalte n-aveau. Întrebarea este: cât le-o ajutat că s-or înțepat? N-am înțeles. Deci or avut cazuri, mai multe sau mai puține, și s-or izolat mănăstirile, ca să nu aibă contactul cu exteriorul.
 
Deci un pic lucrurile astea trebuie văzute clar. Trăiesc aicea, știu ce se întâmplă în jur, nu ceea ce se spune sau încearcă să se spună. Se minte foarte mult și nu-mi place! Să fie deviați oamenii de la adevăr, li se scoate altceva în față, li se spune altceva. Tot m-am gândit mult dacă să spun lucrurile astea. Zic: le las la mila Maicii Domnului. Dar zic: cineva trebuie să le spună, adevărul care este aici, în Sf. Munte.
 
Nu există restricții pentru a merge în Sf. Munte, în afară de testul rapid la Ouranopolis

Nu știm, se vor pune restricții și aici, poate! Deocamdată, s-o putut veni în Sf. Munte, or venit închinători. Cu mila Domnului, și la noi am avut am avut aproape permanent închinători: au venit, i-am primit cu drag, știu toți care or trecut pe-aicea, fără nici o restricție, să spunem așa. Și toți or plecat cu bine înapoi. Și pe noi ne-o păzit Maica Domnului și suntem întregi cu toții. 

Eu cred că ține și de încrederea în Maica Domnului: te lași în voia Maicii Domnului, te păzește Maica Domnului. O dai pe Maica Domnului deoparte și te lași în tratamentele astea care-s lăudate, s-au văzut rezultatele! Eu nu spun că-s rele sau sunt bune, dar eu cred că fiecare om are un pic de minte, i-o dat Dumnezeu, poate să se roage să-l lumineze să vadă și roată: efectele! Permanent s-o spus: gata, care fac așa ceva scapă. A doua doză, a treia doză și urmările se văd: îmbolnăviri multe, cazuri multe în toată lumea! 
 
Interesul nu e să salveze lumea, ci să o supună controlului total

Deci se pare că nu e interesul de a salva lumea. Nu, (ci) de a o înțepa și a fi sub un control. Nu știu, așa mi se pare. Și lucrul ăsta l-am văzut spus de mulți doctori (citează o înregistrare cu dr. Pierre Kory, n.r.). Văzusem recent o filmare de la un doctor care s-a adunat împreună cu mai mulți doctori, au cercetat să vadă și or spus și ei: Ne pare rău, dar se vede că e un interes de a nu se vindeca oamenii. De ce? Zice: am cercetat Ivermectina. Deci spune că e cea mai bună - chiar luată din timp, înainte de a te îmbonăvi - pentru a te proteja, ajută. Zice: La ora actuală e cea mai bună pentru virusul ăsta. Și de ce nu-i aprobată? (...)
 
Ivermectina, cel mai bun tratament, nu primește aprobare. În schimb, se împing înainte serurile experimentale. Care-i interesul? 

Nu un doctor român spunea asta, era un doctor străin care avea un centru din ăsta care o studiat, o cercetat. Și spunea că a făcut un test: 400 de oameni i-a tratat cu Ivermectina și 400, fără. Și i-a urmărit pe toți, pe o perioadă de 3 luni. Din ăștia 400 care or luat medicamentul nu s-o îmbolnăvit nimeni; din ceilalți, s-or îmbolnăvit foarte mulți. Adică s-o văzut că stopează așa ceva. Și, totuși, nu se aprobă pe piață așa ceva. De ce? Asta era întrebarea lui. Înseamnă că nu-i interesul ca să se vindece oamenii. Sunt alte interese.
 
Să ne folosim discernământul! 

Deci, ar trebui oamenii să deschidă un pic ochii până nu-i prea târziu. Ce se urmărește? Avem la Apocalipsă destul de clar: controlul mondial. Nu vei putea cumpăra, nu vei putea vinde, nu vei putea face nimic. Pentru că asta se urmărește: nu vindecarea, controlul. Să se ia toate drepturile oamenilor.
 
Scăparea este numai la Dumnezeu

Scăparea unde este? La Dumnezeu, să ne fie clar! Și ne-o dat Dumnezeu și minte: să fim oleacă mai atenți la ce se-ntâmplă în jurul nostru! Nu ne aruncăm înainte să luăm tot ce se oferă ca bun! Pentru că vedem: nu e interesul ca să se vindece oamenii, sunt alte interese! Vin ordinele din alte părți și trebuie să se execute. 
 
Nu vă puneți nădejdea în oameni

De asta rămâne nădejdea la Dumnezeu și la Maica Domnului! Pentru că ne spune clar la Sfânta Scriptură: Nu vă nădăjduiți spre boieri, spre fiii oamenilor, întru care nu este mântuire! (Ps. 145, 3). E clar, deci nu-i nădejdea acolo.
 
Știința, medicina sunt bune doar atât timp cât merg cu Dumnezeu 
 
Toată-i bună: și știința și medicina, atâta timp cât merge cu Dumnezeu. În momentul în care L-o scos pe Dumnezeu deoparte, s-o terminat. Să ne fie clar!”, a povestit pr. Pimen Vlad de la schitul Lacu din Sf. Munte Athos. VIDEO mai jos:


VIDEO cu medicul Pierre Kory, citat de părintele Pimen Vlad în mărturisirea lui: