ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul homosexual Kevin Spacey, laureat al premiului Oscar, a fost pus sub acuzare pentru o serie de agresiuni sexuale comise împotriva a trei bărbați, în urma unei investigații desfășurate de poliție la Londra, a anunțat joi Procuratura Coroanei britanice (Crown Prosecution Service - CPS), transmite Reuters, citată de ȘtiripeSurse.

Conform poliției, presupusele infracțiuni au fost comise între martie 2005 și aprilie 2013, patru dintre incidente producându-se la Londra și un alt incident la Gloucestershire. În aceste incidente au fost implicați doi bărbați care au în prezent peste 30 de ani și unul cu vârsta de peste 40 de ani, dar cuy toții aveau în jur de 20 de ani la momentul atacurilor homosexuale ale lui Spacey.

"CPS a autorizat punerea sub acuzare împotriva lui Kevin Spacey, 62 de ani, pentru patru capete de acuzare pentru comiterea de agresiuni sexuale împotriva a trei bărbați", precizează în comunicat Rosemary Ainslie, șefa CPS Special Crime Division. "El mai este acuzat de întreținerea de relații sexuale cu o persoană care nu și-a dat consimțământul. Acuzațiile au la bază dovezile adunate de Poliția Metropolitană în investigația sa"

În noiembrie 2017, teatrul londonez Old Vic anunța că a primit 20 de plângeri de la 20 de bărbați care au intrat în contact cu Kevin Spacey în cadrul teatrului, în perioada 1995 - 2013, și care se considerau victime ale unor agresiuni de natură homosexuală comise de actor.

De cealaltă parte a Atlanticului, Kevin Spacey este chemat în instanță de actorul Anthony Rapp care-l acuză de violențe sexuale și fizice produse în anii '80, pe când Rapp avea doar 14 ani. Anul trecut un judecător din Manhattan a respins acțiunea intentată împotriva lui Spacey de un alt bărbat, pentru că acesta din urmă nu a dorit ca numele său să fie cunoscut public. În 2019 procurorii din Massachusetts au renunțat la un alt caz, în care Spacey era acuzat de violențe sexuale comise în 2016 împotriva unui tânăr de 18 ani, într-un bar, după ce presupusa victimă a refuzat să depună mărturie, mai informează sursele citate.

TUPEU: Făcea un film despre un pedofil „acuzat pe nedrept”

În urmă cu exact un an, Kevin Spacey filma la Torino într-un film italian cu buget redus, regizat de Franco Nero, despre „un pedofil acuzat pe nedrept”, scria Daily Mail.

Actorul cunoscut pentru înclinațiile lui pidosnice avea rolul unui detectiv în filmul „L'uomo che disegnò Dio” (Omul care l-a desenat pe Dumnezeu), în primul său rol de când a fost subiectul mai multor acuzații de prădător homosexual.

Starul din House of Cards a defilat alături de partenerul său constant Evan Lowenstein, 47 de ani, un tată divorțat cu patru copii, și care i-ar fi regizat videoclipurile bizare de Crăciun publicate pe contul de YouTube ale lui Spacey. Cuplul homosexual s-a mutat la Londra iar cei doi au fost văzuți anterior împreună într-o excursie în 2019 în Portugalia și Serbia. Lowenstein era prieten și cu actorul Bob Saged decedat de curând într-un mod bizar.

Fosta soție a lui Lowenstein, Kassini, nu este deloc încântată de apropierea acestuia de prădătorul homosexual Spacey și, într-o petiție depusă în 2019, a solicitat o hotărâre judecătorească prin care să nu i se permită lui Spacey să "interacționeze" cu copiii cuplului.

Spacey încerca să revină la actorie după aproape patru ani de absență de pe ecran declanșată de acuzațiile actorului din Star Trek Anthony Rapp, care a afirmat că Spacey i-a făcut avansuri homosexuale la 26 de ani lui Rapp, pe atunci în vârstă de 14 ani, în 1986.

Alte persoane au înaintat acuzații similare de agresiune sexuală și pipăială pe platoul de filmare al serialului House of Cards și în timp ce Spacey era director artistic al Old Vic din Londra.

Filmul nu s-a lansat încă și nici Oscarul nu l-a mai ajutat să scape de acuzațiile pe bandă de violuri homosexuale.