ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat de 29 de ani din județul Prahova este cercetat pentru tentativă de agresiune sexuală, după ce ar fi mângâiat și ar fi pus întrebări indecente unui copil de 8 ani din localitatea Boldești Scăieni, informează Mediafax.
 
Potrivit IPJ Prahova, polițiștii au fost alertați, în 28 iulie, de părinții unui copil de 8 ani din localitatea Boldești Scăieni că fiul lor a fost agresat de un bărbat.
 
„În baza sesizării, polițiștii Secției de Poliție Boldești-Scăieni au demarat cercetările, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de agresiune sexuală. În seara zilei de 30 iulie 2019, în jurul orelor 22.00, persoana bănuită a fost identificată ca fiind un tânăr, de 29 de ani, din aceeași localitate”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova.
Surse din rândul anchetatorilor au declarat, corespondentului Mediafax, că băiețelul se plimba cu bicicleta și a fost acostat de bărbat, care l-ar fi mângâiat și i-a pus întrebări indecente.
Bărbatul a fost dus, miercuri, la Poliție și urmează să fie audiat.
În acest caz polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de agresiune sexuală.