ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O zi cu multă lumină în suflet, întipărită și pe chipurile miilor de pelerini care au participat azi, 15 iunie, la slujba de pomenire a  Părintelui Justin Pârvu. Românii, dintre care foarte mulți îmbrăcați în costume naționale, au venit să își cinstească Părintele ce ani la rândul le-a încălzit inimile și liniștit sufletele mult îndurerate și obidite de duritatea sistemului de azi, scrie revista Atitudini publicată de Fundația Părintele Justin și editată la Mănăstirea Paltin - Petru Vodă.

Părintele Justin rămâne pentru majoritatea românilor autentici, un simbol al frumosului românesc, al nădejdii și biruinței creștine.

Sf. Liturghie și parastasul au fost oficiate de un larg sobor de preoți și diaconi, sub protia Preasfințitului Părinte Andrei, Episcopul Covasnei și Harghitei.

Veșnică pomenire Părintelui Justin și să avem ocrotirea și mijlocirile sale la Tronul cel ceresc!

Urmăriți un Foto-Reportaj la Atitudini

OMAGIU VIDEO - Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu: