ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Episcopul românilor din Europa de Nord, PS Macarie, continuă în aceste zile vizitele pastorale dincolo de Cercul Polar, aducând și românilor de aici vestea Nașterii Domnului. 

 „Preasfințitul Părinte Macarie Drăgoi al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord, purtând pe brațe icoana Nașterii Domnului și tricolorul românesc, îi colindă în aceste zile pe românii din micile comunități din Norvegia, aflate dincolo de Cercul Polar. Misiunea începe astăzi, 22 decembrie 2017, când este noaptea cea mai lungă din an și când, deși sunt doar orele amiezii, este deja întuneric dincolo de Cercul Polar. În acest itinerariu misionar dinaintea Praznicului Nașterii Mântuitorului Hristos, fiind noaptea polară, Preasfințitul Episcop Macarie a spus: „Ne amintim, cu acest prilej, cum „Răsăritul Cel de Sus” a alungat pentru totdeauna noaptea căderii omului din Rai!”, se spune într-un mesaj postat pe Facebook de Episcopia Europei de Nord.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews