ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este luată în calcul o carantină de noapte pentru București, cel puțin pentru anumite zone, a declarat, miercuri, prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu.
 
"Am luat-o în calcul cel puțin în anumite zone. Nu vrem să se creeze însă o emoție publică, nu vrem să fie interpretate măsurile noastre într-un fel sau altul", a spus Berbeceanu.

"După întrunirea Comitetului pentru Situații de Urgență vom decide care sunt măsurile care se păstrează, dacă vor fi luate și alte măsuri, în funcție de analizele pe care le vom face la nivelul tuturor instituțiilor care fac parte din acest comitet.

Nu am spus despre carantinare, așa cum s-a preluat în spațiul public, ci că este posibil ca la un moment dat să fie impuse anumite restricții pe timp de noapte. Repet, nu pot să mă antepronunț", a spus prefectul Traian Berbeceanu, la Antena 3.
 
"Dacă situația o va impune, dacă specialiștii vor considera că o astfel de măsură se impune, da, o vom lua în calcul. În cea mai mare măsură, cetățenii municipiului București respectă măsurile, respectă normele de distanțare. Sunt și excepții și acolo unde vom constata excepții vom acționa cu intransigență", a adăugat  preectul Capitalei.