ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ciuda tuturor dezbaterilor publice, ale intervențiilor sindicatelor din învățământ și sectorul medical, și a drepturilor constituționale, premierul Forin Cîțu a anunțat azi că susține vaccinarea sau testarea personalului din învățământ, sănătate sau ordine publică, care intră în contact cu publicul, transmite Antena 3.

Aflat într-o vizită la Botoșani premierul spune că "ar fi hilar să închidem mall-urile, acum când avem vaccinuri, în condițiile în care anul trecut, când nu aveam, acestea au rămas deschise” și a subliniat că nu este adeptul soluției diferențierii vaccinați - navaccinați pentru accesul în spațiile comerciale

"Cred că nu doar personalul medical, dar și personalul din învățământ și personalul din MAI, MApN, angajații care lucrează pentru Guvern ar trebui ca toți să fie vaccinați sau să fie testați. Este varianta pe care eu o voi propune”, a spus premierul, adăigând că discuția va avea loc și în coaliție.

În realitate, potrivit informațiilor ActiveNews, angajaților din Guvern deja li s-a impus, prin constrângere, vaccinarea. Amenințarea este doar pentru puținii care au mai rezistat.