Sesiune extraordinară a Parlamentului de la 1 iulie și înființarea unei comisii „pentru fraudele de la votul de la alegerile europarlamentare din data de 26 mai'' au fost două dintre subiectele discutate în ședința coaliției de guvernare, a menționat luni premierul Viorica Dăncilă.

„Am avut o ședință de coaliție unde am abordat trei teme principale. Prima a fost referitoare la înființarea unei comisii pentru fraudele la votul de la alegerile europarlamentare din data de 26 mai, am văzut că au apărut foarte multe sesizări în spațiul public și considerăm că este necesară o comisie la nivel de Parlament care să analizeze aceste sesizări, pentru că avem o datorie față de populație pentru aflarea adevărului. Al doilea subiect a fost cel legat de referendum, după cum știți, s-a înființat o comisie la nivelul Parlamentului unde căutăm soluții, astfel încât votul din Diaspora să fie un vot al tuturor cetățenilor, alegeri la care să participe toți cetățenii din Diaspora. Alianța PSD-ALDE merge pe două posibilități, una - votul anticipat prelungit și cealaltă - votul prin corespondență", a spus Dăncilă la Palatul Parlamentului, după ședința coaliției de guvernare.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.