ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Ludovic Orban deține, conform declarației de avere, o casă de vacanță în co-proprietate cu soția, iar anul trecut a avut venituri nete de 37.000 de lei din activități de consultanță tehnică.

Orban are, împreună cu solția sa, Mihaela, o casă de vacanță de 200 de metri pătrați, cumpărată în 2014, scrie news.ro.
 
Potrivit Declarației de avere, Ludovic Orban primește de la Revicond Canal Tech, pe consultanță tehnică, suma netă de 28.356 lei, iar de la Doru Trăilă și Asociații (unde oferă tot consultanță tehnică) primește suma netă de 9000 lei. Această casă de avocatură aparține fostului soț al Cristinei Trăilă,fostă membră PDL, acum deputat PNL din 2017,  care l-a înlocuit pe Eugen Nicolăescu.
 
Interesant este că soția premierului, Mihaela Orban, nu a realizat niciun venit în ultimul an fiscal. Pe numele soției se află, în schimb, două împrumuturi, unul în valoare de 5535,57 euro și al doilea de 6275 euro. Ambele împrumuturi au fost deschise în 2010.

Orban deține și un Volkswagen Passat din 2007.