ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul britanic Boris Johnson, infectat cu Covid-2019, a ieșit joi de la terapie intensivă, unde fusese transferat luni seara, și rămâne spitalizat, relatează AFP, citată de Știri pe Surse.

„Premierul a fost transferat de la terapie intensivă spre o altă secție a spitalului, unde va fi monitorizat îndeaproape în cursul fazei inițiale a vindecării”, a indicat purtătorul de cuvânt, potrivit unui comunicat. Acesta a ținut să adauge că premierul britanic „are o dispoziție foarte bună”.

Starea de sănătate a premierului britanic s-a îmbunătățit joi, el fiind transferat de la terapie intensivă, unde era tratat pentru coronavirus, într-un salon, unde va fi monitorizat atent în continuare în prima fază a refacerii sale, a anunțat purtătorul de cuvând al Downing Street, potrivit CNBC.

În această perioadă, Boris Johnson a fost înlocuit de ministrul Afacerilor Externe al Regatului Unit, Dominic Raab.