ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul ungar Viktor Orban face o vizită de două zile în România, la invitația UDMR, având programate întâlniri cu liderii Uniunii, cu reprezentanții UDMR în administrațiile publice locale, cu reprezentanți ai bisericilor maghiare și cu studenți, scrie news.ro.

„La invitația UDMR, premierul Ungariei, Viktor Orbán, președintele FIDESZ sosește într-un turneu de două zile în Transilvania. În 8 mai va avea o întâlnire cu liderii Uniunii, cu reprezentanții UDMR în administrațiile publice locale, cu reprezentanți ai bisericilor maghiare și cu studenți. Pe 10 mai premierul ungar va inaugura cea mai mare fabrică de amestecuri de furaje din România aflată în localitatea Sânpaul din Târgu Mureș și va vizita Academia de Hochei pe gheață din Cârța  și Centrul de Protecție a Copilului Sf. László din Sânsimion, ambele din județul Harghita”, anunță Uniunea.

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban și președintele UDMR, Kelemen Hunor vor susține o conferință de presă pe tema alegerilor europarlamentare, miercuri, 8 mai, ora 15.20, la sediul Prezidiului Executiv al UDMR.

Vineri, 10 mai, va avea loc o festivitate de inaugurare la UBM Feed Romania SRL. Evenimentul începe la ora 9.30 și este deschis pentru accesul presei.

După-amiază, premierul va vizita Academia de Hochei a Ținutului Secuiesc și Centrul Metodologic.