ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un preot a murit după ce i s-a făcut rău la volan. Părintele Aurel Lup, care a slujit în parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Aleșd, Bihor, a murit înainte de sosirea ambulanței, transmite Gazeta de Sud, potrivit bihon.ro

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, nefericitul incident a avut loc în apropierea localității Săbolciu, pe marginea DN 1. 

Preotul ar fi oprit mașina pe marginea drumului pentru că i se făcuse rău. Acesta a cerut ajutor la numărul de urgență 112. Echipajul de ambulanță nu a mai putut însă face nimic. În ciuda manevrelor de resuscitare, a fost declarat mort.

„Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! După cei peste 40 ani în care a slujit pe pământ a fost chemat să slujească în Ceruri!!!”, a scris pe Facebook primarul orașului Aleșd, Ioan Todoca.