ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Protopopiatul Rădăuți a anunțat trecerea la cele veșnice a Părintelui Sergiu Pintea, la doar 34 de ani. Preotul a lăsat în urmă o soție și un copil mic.

„Protopopiatul Rădăuți anunță, cu profundă durere, plecarea din această lume a iubitului nostru frate întru Hristos, Preotul Sergiu Pintea, vrednic slujitor al Parohiei Sfântul Ierarh Nicolae din localitatea Pădureni-Siret.

În aceste momente de întristare, adresăm familie și credincioșilor pe care acesta i-a păstorit, gândurile noastre fraterne de consolare și ne rugăm Domnului Iisus Hristos, Cel înviat din morți, să dăruiască sufletului fratelui nostru preotul Sergiu odihnă în pacea, lumina și iubirea Preasfintei Treimi!

Înmormântarea va avea loc duminică, 26 martie, ora 14:30, Biserica Parohiei Pădureni-Siret. Veșnica lui pomenire din neam în neam!”, a transmis Protopopiatul Rădăuți.
 
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană și text care spune „Protopopiatul Rădăuți anunță, cu profundă durere, plecarea din această lume iubitului nostru frate întru Hristos PREOTUL SERGIU PINTEA n. 30.05.1989 21.03.2023 vrednic slujitor al Parohiei Sântul lerarh Nicolae din localitatea Pădureni Siret În aceste momente de întristare, adresăm familiei Și credincioÈilor pe care acesta i-a păstorit, gândurile noastre fraterne de consolare ne rugăm Domnului lisus Hristos, Cel înviat din morți, să dăruiască sufletului fratelui nostru preotul Sergiu odihnă în pacea, lumina și iubirea Preasfintei Treimi! ÎNMORMÂNTAREA VA AVEA LOC DUMINICĂ MARTIE ORA 14:30 BISERICA PAROHIEI PĂDURENI-SIRET VEȘNICA LUI POMENIRE DIN NEAM ÎN NEAM!”