ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Preoteasa Dana Louise Barnea (foto stânga), directoarea Colegiului de Artă „Octav Băncilă” din Iași, a trecut vineri la Domnul.

Dascăl apreciat, preoteasa Dana Louise Barnea a fost căsătorită cu Pr. Prof. Alexandrel Barnea, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Iași, scrie și Basilica.

„Colegii, prietenii, familia, nu o vor uita niciodată pe cea care a fost un adevărat model pentru întreaga comunitate școlară din județul Iași”, a transmis Uniunea Sindicatelor Libere din Învățământul Preuniversitar Iași, pe pagina de Facebook.

Directoarea Colegiului de Artă „Octav Băncilă” din Iași era specializată în filosofie și istorie, având gradul didactic 1.

Deși suferea de o boală gravă, potrivit presei ieșene, decesul a fost cauzat de infarct, la revenirea de la serviciu acasă.

„Cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu, pot face acest lucru în foaierul sălii de festivități a colegiului nostru, unde va fi adus corpul neînsuflețit al doamnei profesor Dana-Louise Barnea astăzi după- amiază. Înmormântarea va fi marți, la Cimitirul Sfânta Treime Păcurari”, a transmis sâmbătă Colegiul de Artă.

La Pitești, presa locală a anunțat decesul asistentei medicale Aurelia Gheorghiță (foto dreapta) de la Dispensarul TBC al Spitalului Județean de Urgență Pitești, la rândul ei suferindă de o boală grea cu care s-a luptat în ultimii doi ani. Deși luni ar fi urmat să-și reînceapă serviciul, Aurelia a murit subit la domiciliul său.

Mama unui băiețel de 11 ani, Aurelia ar fi împlinit 50 de ani în aprilie. Înmormântarea a avut loc astăzi la Cimitirul Izvoru din oraș.

„Modestă și empatică, blândă și înțeleaptă, după o lungă suferință, urma să ni se alăture, de luni, la muncă. Nu a mai apucat...”, a scris colega ei, Mariana Badiu, pe pagina sa de Facebook.

De la București, presa de specialitate anunță moartea avocatului Cătălin Dejescu, cam de aceeași vârstă cu asistenta din Pitești.

Decesul a fost anunțat de grupul Colegilor din promoția 2001 a Facultății de Drept a Universității din București

Înainte de a se asocia cu Lucian Cumpănațu, în urmă cu peste 10 ani, Mădalin Dejescu a fost coordonatorul departamentelor de Real Estate, Construcții și Insolvență ale Firon Bar-Nir (Israel), casă de avocatura cu o prezența regională notabilă, notează BankNews.

Înmormântare a avut loc vineri la Cimitirul Reînvierea.