ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este cunoscut mai ales pe rețelele de socializare ca preotul care a hotărât să lupte împotriva unui fenomen de amploare în România: uciderea copiilor nenăscuți. Preotul Vasile Antonie Tămaș din comuna Vâlcele, județul Covasna, promotorul campaniei „Un român pentru România.Nu-i abandona, nu-i avorta, îi primesc eu!”, lansează acum, în preajma sărbătorii Nașterii Domnului, un apel către compatrioții săi: „Ascultați colinde românești! Colindați în limba țării!”. 

„De o lună de zile, pretutindeni, în urechile românilor răsună cântece englezești în care cuvântul ”crismăs” se repetă enervant, pe ritmuri care ne pot duce cu gândul la orice în afară de Hristos. Oh, Iisus Pruncul nici măcar nu este pomenit acolo, neavând loc în circul trubadurilor care militează pretutindeni pentru avort, zoofilie și toleranță față de prostiile împodobite, subordonate vestului.
 
Știu, sună cam dur, dar tot patriotismul declarativ al multor români ieșiți pe străzi la mitinguri și la plimbare se stinge când, intrând în peco, nu sunt întâmpinați de colinde românești, ci de felurite vorbe nepricepute care fac referire la nimic. În 1989 s-a murit și pentru colindele românilor. Am început să le vindem prea ușor.
 
Ascultați colinde românești! Colindați în limba țării! Hristos se naște!”, a scris preotul Vasile Antonie Tămaș pe blogul său.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews