ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mass-media din Australia a luat notă de o creștere bruscă a deceselor cardiace fatale în ultimele câteva luni, însă au minimalizat legăturile cu vaccinurile Covid, care au fost recent acuzate de decese neașteptate. Acoperind subiectul în weekend, 9News Queensland a documentat tendința îngrijorătoare, susținând că „pandemia a contribuit la alimentarea unei creșteri" a numărului de stopuri cardiace fatale, scrie infowars.

 

Săptămâna trecută, Sydney Morning Herald a acoperit, de asemenea, recenta creștere a numărului de atacuri de cord, raportând: „Mai mult de 10.200 de australieni au murit din cauza unei boli cardiace ischemice în primele opt luni ale anului 2022 - ceea ce reprezintă aproximativ 17% mai mult decât s-ar fi așteptat într-un an normal". Raportul Herald continuă să citeze medici care atribuie decesele unei creșteri a factorilor de risc cauzată de pandemie și citează un studiu recent din Australia care a constatat că „spitalizările din cauza miocarditei (inflamația mușchiului cardiac) și pericarditei (umflarea membranei care înconjoară inima), emboliei pulmonare, atacului de cord și accidentului vascular cerebral au fost semnificativ mai frecvente după COVID-19".
 
 
 


Articolul menționează, ca o notă secundară, că în „cazuri rare" vaccinurile Covid „au fost legate" de miocardită și pericardită, dar apoi respinge imediat orice posibilă cauzalitate, susținând că „Administrația [australiană] pentru produse terapeutice spune că majoritatea oamenilor se însănătoșesc în câteva zile".
 
Între timp, cercetătorii au considerat că Australia - care a înregistrat, de asemenea, o creștere recentă a mortalității excesive - este un caz de testare pentru restul lumii, având în vedere că peste 95% din populație este vaccinată, iar 70% a fost stimulată. Un cardiolog australian de top a îndemnat, de asemenea, guvernul să oprească injecțiile cu ARNm, din cauza legăturii acestora cu creșterea bruscă a afecțiunilor cardiace.
 
„Am văzut 60-70 de pacienți în cabinetul meu în ultimele 12 luni care au avut reacții similare", a declarat doctorul Ross Walker, cardiolog din Sydney, pentru Daily Mail în noiembrie anul trecut. "Am văzut alți oameni cu dureri în piept, dificultăți de respirație, palpitații. Aceste vaccinuri cu ARNm sunt foarte pro-inflamatorii. Este foarte rar să ai miocardită în toată regula, în care inimile ca o pungă mare și flexibilă care nu pompează bine. Dar am văzut o mulțime de oameni care au dureri în piept, dificultăți de respirație, palpitații, iar inima lor pare în regulă." 

Alții au remarcat, de asemenea, că datele australiene arată că ratele de infecție Covid par să fie corelate cu numărul de vaccinuri primite, în timp ce ratele de infecție în rândul persoanelor nevaccinate par să fi rămas relativ scăzute. În ciuda corelației probabile, nu vă așteptați ca mass-media mainstream să recunoască daunele provocate de injecția experimentală pe care au fost plătiți să o promoveze în ultimii doi ani.