ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elon Musk a declarat vineri, când presa din România spunea că se află la Bran, că va forma un consiliu pentru a supraveghea deciziile de moderare a conținutului Twitter, la o zi după ce a achiziționat firma pentru 44 de miliarde de dolari, potrivit Epoch Times.

CEO-ul Tesla a spus că Twitter va forma consiliul cu "puncte de vedere foarte diverse". El nu a oferit niciun nume sau un termen.

"Nu vor avea loc decizii majore privind conținutul sau reintroducerea conturilor înainte ca acel consiliu să se întrunească", a scris Musk. 
 
 
În urmă cu câteva zile, Musk l-a concediat pe directorul general al Twitter, Parag Agrawal, și pe alți directori de top, inclusiv pe Vijaya Gadde, consilierul general al Twitter și șeful moderării conținutului, responsabilă pentru ștergerea fostului președinte Donald Trump de pe Twitter.