ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CNBC a recunoscut public că a făcut propagandă pentru „vaccinul” Covid în numele companiei farmaceutice Pfizer, unul dintre principalii producători de vaccinuri pe bază de ARN mesager, arată InfoWars.

Articolul CNBC, intitulat „Pentru Pfizer, un vaccin COVID-19 ar putea fi doar începutul pentru potențiala promisiune revoluționară a tehnologiei ARNm”, a fost inclus într-o postare pe Twitter la începutul acestei luni, care conține și un text ce dezvăluie că a fost plătit de Pfizer cu hashtag-ul „#ad”.

 
Ce se află în acest articol lingușitor pe care Pfizer dorește atât de mult să-l difuzeze publicului?

Articolul prezintă dezvoltarea de către Pfizer a „vaccinului” Covid cu ARNm ca pe o „realizare științifică extraordinară” care „a devenit o piatră de hotar în eforturile de combatere a pandemiei”.

Articolul lingușitor prezintă apoi mai mulți directori Pfizer care se laudă cu munca lor în domeniul tehnologiei ARNm și cu viitoarele cercetări și aplicații ale ARNm.

CNBC nu este singura entitate plătită pentru a susține propaganda Big Pharma în materie de vaccinuri.

Numeroși influenceri de pe Instagram și sportivi au recunoscut în ultimele luni că li s-au dat bani în schimbul promovării injecției în rândul urmăritorilor lor.

„Am vrut doar să fac o mică precizare că am primit două [oferte de la] campanii de vaccinare care plăteau mii de dolari pentru a merge să fac vaccinul, ca apoi să consemnez momentul cu un selfie”, a declarat în aprilie modelul Whitney Rife. „Voiam doar să spun asta”.