ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Asociației Internaționale a Polițiștilor (IPA), Regiunea 5 Bihor, Marius Marian, a murit la 50 de ani, transmite Bihor Online. Vestea tristă a fost făcută de colegii din cadrul IPA, care au ținut să-i transmită un mesaj de rămas bun celui mai vechi președinte de regiunie din cadrul poliției de penitenciare:

„În urmă cu 6 luni, îi transmiteam domnului Marius Marian, președintele Regiunii 5 Bihor, gândurile noastre sincere de prietenie cu ocazia zilei de naștere. Evocam atunci veselia lui, optimismul molipsitor, precum și capacitatea sa de a se înconjura de frumos! Astăzi, cu profund regret, vă anunțăm ca Cerurile sunt mai bogate cu un suflet mare, iar noi, aici, rămânem mai săraci cu un prieten drag! Transmitem sincere condoleanțe familiei și celor apropiați, cu convingerea că Marius nu îi va părăsi niciodată și îi va veghea în spirit de acolo, de Sus! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții IPA.