ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele ceh Milos Zeman , triplu vaccinat și testat pozitiv la COVID , a numit premierul din interiorul unei cutii de plexiglas, conform BBC.

Președintele a fost adus în scaunul cu rotile de către personalul spitalului, îmbrăcat în echipament de protecție complet. Regulile cehe impun ca un pacient pozitiv să respecte două săptămâni de autoizolare.

În vârstă de 77 de ani, președintele este un fumător și fost mare băutor, care folosește un scaun cu rotile și suferă de diabet.

Zeman este triplu vaccinat anti-Covid, respectiv „complet imunizat”. Potrivit Reuters el urmează să primească tratament monoclonal cu anticorpi după ce a fost testat pozitiv la coronavirus.


Imaginea a făcut rapid înconjorul lumii:
 
Czech President Milos Zeman, separated by a transparent wall after testing positive for the coronavirus , appoints Civic Democratic Party (ODS) leader Petr Fiala as the new prime minister.