Un operator al Televiziunii Române l-a jignit în direct pe președintele Coaliției pentru Familie, Mihai Gheorghiu, care explica în acel moment că votul de la referendum este dat pentru „protecția constituțională a definiției căsătoriei, în termeni stricți juridici”. 
 
În emisiunea „Pulsul zilei" de vineri seară pe TVR, moderată de Radu Andrei Tudor, a fost invitat președintele Coaliției pentru Familie, Mihai Gheorghiu, pentru a dezbate subiectul referendumului, scrie bursa.ro.

Președintele CpF spunea că la Referendumul din 6 și 7 octombrie pentru modificarea definiției căsătoriei în Constituție „votăm protecția constituțională a definiției căsătoriei, în termeni stricți juridici”. În acel moment, unul dintre operatorii din platoul emisiunii a izbucnit: „Ce penibil sunteți!”. Pe post s-a auzit slab, însă președintele Coaliției pentru Familie i-a atras atenția moderatorului.

„Colaboratorii dumneavoastră ne transmit mesaje. Foarte interesant și elocvent", a spus Mihai Gheorghiu. Moderatorul emisiunii, Radu Andrei Tudor, și-a cerut scuze în direct, iar emisiunea a continuat.
     
Ulterior, TVR a transmis scuze publice invitaților emisiunii și telespectatorilor pentru acest incident.
 
 „Referitor la incidentul petrecut vineri, 28 septembrie a.c, în timpul emisiunii „Pulsul zilei” - dezbatere electorală, difuzată pe TVR 1, când, în timpul discuțiilor, un membru al echipei tehnice a folosit, în direct, un limbaj neadecvat care a condus la întreruperea emisiunii, Societatea Română de Televiziune face următoarele precizări: Își cere scuze invitaților participanți la emisiune, cât și telespectatorilor pentru acest incident. Moderatorul emisiunii "Pulsul zilei", Radu Andrei Tudor, și-a cerut scuze în direct invitaților pentru acest incident. Conducerea televiziunii va face toate demersurile potrivit dispozițiilor legale și regulamentelor interne pentru a stabili persoanele culpabile și răspunderea acestora. Societatea Română de Televiziune își respectă misiunea publică, potrivit Legii nr. 41/1994, informând imparțial, echidistant și cu obiectivitate publicul său cu privire la toate evenimentele de interes major", transmite TVR printr-un comunicat de presă. 
 


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.