ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un comunicare publică a Alianței Părinților din România, președintele Colegiului Medicilor, controversatul Daniel Coriu, este contrazis cu datele unor savanți mondiali după ce acesta a formulat niște texte ieftine de propagandă vaccinistă nesusținute de știință și realitatea faptică. Redăm integral lecția oferită de Alianța Părinților pentru cursurile la care se vede că a lipsit Daniel Coriu: de bun simț și deontologie profesională. Titlul aparține redacției ActiveNews.

 

Citiți și Câți bani a primit președintele Colegiului Medicilor de la Big Pharma, inclusiv producători de vaccinuri Covid. De ce doctorul Daniel Coriu, autor de știri false, nu-i poate judeca pe cei peste 70 de medici care au făcut Apelul contra Dictaturii Covid

 

Către: Colegiul Medicilor din România

 

În atenția Domnului Președinte - Prof. Dr. Daniel Coriu

 

Domnule Președinte,

 

Alianța Părinților își exprimă îngrijorarea cu privire la afirmațiile deosebit de grave pe care le-ați făcut recent într-un interviu acordat News.ro. Deși admiteți faptul că vaccinul este un drept, nu o obligație, faceți apoiaceastă afirmație:

 

Dacă un lucrător în sănătate refuză dreptul la vaccinare, acest drept de a refuza vine cu obligația testării, suportate de către persoana care refuză testarea [.... ]”

 

Domnule Președinte, înrolarea oamenilor într-un studiu clinic de fază III nu se face sub amenințare și nici prin constrângere, ci pe bază de voluntariat.

 

După cum știți, toate vaccinurile anti-Covid-19 se află în faza de studiu clinic, nu au fost aprobate de FDA, au primit doar autorizare condiționată de punere pe piață (care este provizorie) și se află într-un proces de monitorizare suplimentară, lucru semnalat în prospecte prin pictograma triunghi negru cu vârful în jos.

 

Nu se poate presupune că nu ați văzut prospectele vaccinurilor și că nu aveți cunoștință de faptul că (spre exemplu) în prospectul vaccinului de la Pfizer se menționează explicit că pentru a confirma eficacitatea și siguranța vaccinului Comirnaty, DAPP trebuie să depună raportul final al studiului clinic în decembrie 2023.

 

In documentul FDA Safety Surveillance of COVID-19 Vaccines,(la care ați avut acces, cu siguranță) sunt menționate mai mult de 25 de efecte adverse grave, iar lista este urmată de mențiunea:"este posibil ca acestea să nu fie toate efectele secundare posibile ale vaccinului; pot apărea efecte adverse grave și neașteptate”.

 

In serul produs de Pfizer motiv pentru care DAPP trebuia sa furnizeze date suplimentare în lunile ianuarie, aprilie și iulie 2021 (v prospect). sunt prezenți doi excipienți care nu au mai fost folosiți niciodată și pentru care nu există date de siguranță (ALC-0315 și ALC-0159).

 

Având în vedere cele de mai sus, prudența este o atitudine de bun simț și este perfect justificată.

 

Este imoral și ilegal să li se pretindă angajaților din orice domeniu să participe la un studiu clinic aflat în desfășurare până la sfârșitul anului 2023 dacă ei nu doresc să se înroleze ca voluntari, iar păstrarea locului de muncă să le fie condiționată de acceptarea administrării unor seruri experimentalecare, după cum s-a văzut deja, au multiple și grave efecte secundare. Limitarea dreptului la muncă sau la liberă decizie privind sănătatea personală a unei categorii sociale, indiferent de motivele invocate, reprezintă un abuz inacceptabil și o încălcare a legii.

 

Afirmația dvs conform căreia „vaccinarea este singura metodă dovedită științific care poate opri pandemia” nu este susținută nici de informațiile prezente în prospect, nici de datele experienței.

 

În prospecte este menționat explicit faptul că "nu se cunoaște impactul vaccinării asupra răspândirii virusului SARS- COV 2 în comunitate", iar European Medicines Agency spune clar că „nu se știe dacă vaccinarea va întrerupe circulația virusului în colectivitate”.

 

Într-un răspuns recent al Ministerului Sănătății la o solicitare de informații de interes public formulată de postul de televiziune Antena3, se afirmă, de asemenea, explicit:

 

Pentru că vaccinurile împotriva COVID-19 au fost dezvoltate relativ recent, la acest moment nu se poate preciza cu certitudine care este perioada protecției” și „Perioada de timp în care suntem protejați după vaccinare poate fi stabilită doar prin observarea îndelungată a voluntarilor cărora le-a fost administrat vaccinul în cadrul studiilor clinice”.

 

Deci, „observarea VOLUNTARILOR”, adică a persoanelor care s-au oferitde bună voiesă participe la studiile clinice, nu care au fost constrânse prin diverse mijloace.

 

Accesarea oricărui serviciu de sănătate este opțională; refuzul exercitării unui drept nu poate atrage după sine o pedeapsă (testarea pe cheltuială proprie).

 

Prezentarea unui test RT-PCR negativ, pe care doriți ca personalul medical să-l plătească din buzunarul propriu, este complet irelevantă știut fiind faptul că rezultatul este dependent de numărul de cicluri de amplificare folosit și că numărul de rezultate fals pozitive este foarte mare, acest test nefiind creat în scop diagnostic.

 

In plus, irelevanța testării ați menționat-o chiar dvs: „Să nu uităm că testarea nu exclude ca persoana respectivă, chiar testată, să transmită boala”.

 

Doriți să impuneți testarea personalului medical pe cheltuială proprie în condițiile în care la data de 21 iulie 2021, pe pagina web a guvernului american, CDC a anunțat că începând cu 1 ian 2022 va renunța la testele RT-PCR din cauza numărului mare de rezultate fals-pozitive pentru coronavirus și a incapacității de a distinge între covid și gripa obișnuită.

 

În cadrul interviului acordat News.ro ați mai afirmat că: „trebuie să ne uităm în Franța unde există lege despre obligativitatea vaccinării personalului medical” [....]„să ne uităm în Statele Unite unde spitale private sau publice obligă personalul la vaccinare.

 

Într-adevăr, „trebuie să ne uităm în Franța” pentru a învăța din greșelile ei. În anul 1998 s-a derulat în Franța o campanie masivă de vaccinare cu vaccinul împotriva hepatitei B. Ca urmare a acelei campanii, medicii au fost vaccinați, probabil, în procent de 100%. Treptat au început să apară cazuri de scleroză multiplă. Au fost 24.000 de cazuri de scleroză multiplă, din care 8000 invalidante. Studiile au arătat că există o similitudine moleculară între structura virusului hepatită B și structura tecii de mielină umană, iar anticorpii împotriva virusului hepatită B pot să devină autoanticorpi împotriva tecii de mielină.Victimele s-au constituit într-o asociație care a acționat în judecată oficiali ai Ministerului Sănătății și au câștigat procesul.

 

Credem că și în România trebuie să vină momentul răspunderii penale individuale pentru decizii care au dus la pierderi de vieți omenești.

 

Faptul că dați ca exemple de bune practici situații care constituie flagrante încălcări ale drepturilor pacientului, ale drepturilor și libertăților individuale (chiar dacă acele exemple vin din Franța sau din SUA) este mai mult decât îngrijorător. Exemplul Franței - care se află în pragul unui război civil din cauza încălcării drepturilor și libertăților cetățenești - este cel puțin neinspirat.

 

În prezent se știe cu certitudine că persoanele vaccinate se pot infecta, că ele poartă și transmit virusul în colectivitate, că pot face boala și pot deceda de covid.

 

Recent, dl. dr Adrian Marinescu (medic infectionist- Spitalul Matei Balș) adeclarat că jumătate din populația României este imunizată natural și că - în ciuda estimărilor pesimiste inițiale - această imunitate, instalată la nivel celular, este de lungă durată. Același medic a confirmat faptul că persoanele vaccinate se pot infecta și pot transmite infecția.

 

La 28 iulie 2021, directorul CDC,Rochelle Walensky, a declarat că studiile recente arată că persoanele vaccinate care se îmbolnăvesc de covid au aceeași încărcătură virală cu cele nevaccinate și pot transmite infecția în comunitate.

 

Argumentul conform căruia persoanele nevaccinate ar constitui un pericol pentru cele „imunizate” reflectă o evidentă ruptură logică. Este ilogic ca oamenii nevaccinați să fie tratați ca și cum ar fi bolnavi sau ca și cum alegerea lor ar fi una moral greșită.

 

Un fenomen care nu poate și nu trebuie să fie ignorat este evoluția lucrurilor înțările cele mai vaccinate, țări care se confruntă cu numărul cel mai mare de noi infectări și unde persoanele vaccinate sunt cele mai vulnerabile la infecția cu varianta Delta.

 

Conform datelor furnizate de CDC, 75% dintre persoanele infectate cu varianta Delta într-un focar din Massachussets erau complet vaccinate.

 

Conform datelor oficiale, în New South Wales (Australia), la 25 iulie 2021 erau 141 de persoane spitalizate, iar dintre acestea 43 se aflau la ATI, necesitând ventilație. Toate aceste persoane erau complet vaccinate, cu excepția uneia, care primise o singură doză.

 

La 1 iunie, peste 99% din populația Gibraltarului era complet vaccinată. De la acea dată și până în prezent, Gibraltar înregistrează o rată de creștere de peste 2500% a numărului de noi cazuri de covid pe zi!

 

Statul Israel este în pragul unui nou lockdown,în ciuda succesului campaniei de vaccinare. Numărul de infecții noi crește exponențial, aproximativ jumătate dintre cazurile grave fiind persoane complet vaccinate, iar decesele se înregistrează majoritar în rândul persoanelor vaccinate.

 

De ce dovezi mai este nevoie pentru a se trage concluzia că afirmația„vaccinarea oprește pandemia”este neadevărată și că, departe de a fi soluția, vaccinarea a devenit problema (după cum au avertizat personalități științifice marcante)?

 

De ce dovezi mai este nevoie pentru a se admite faptul că nici afirmația conform căreia „persoanele vaccinate nu fac forme grave” nu este adevărată?

 

Profesorul Luc Montagnier a avertizat încă de anul trecut cu privire la faptul că vaccinarea va determina apariția unor noi variante, din ce în ce mai virulente.

 

Recent,Robert Wallace Malone virolog și imunolog american, inventatorul tehnologiei ARNm,a declarat că valul de noi infectări cu care se confruntă țările cele mai vaccinate este cauzat de vulnerabilitatea persoanelor vaccinate la care se constată fenomenul de amplificare a dependenței de anticorpi (fenomen anticipat de prof. Montagnier cu un an în urmă).

 

Datele experienței arată, deci, cănici eficacitatea, nici siguranța acestor seruri nu au fost „dovedite științific”. Asigurările triumfaliste conform cărora "vaccinul este sigur și eficient” nu pot fi susținute prin niciun argument.

 

Informațiile publice furnizate de INSP arată că în România peste 23.800 de persoane care erau vaccinate cu prima dozã de ser anti-COVID au fost confirmate cu infecție cu virusul SARS-COV-2 până la 5 iulie 2021, iar 4.990 de persoane care erau vaccinate cu ambele doze, au fost confirmate cu infecție până la aceeași dată.

 


INSP menționează că „nu există nicio legătură de cauzalitate între decese și vaccin”, dar nu furnizează niciodată informații despre mijloacele științifice, număr de autopsii, etc, prin care s-a ajuns la acestă concluzie. Adică ni se oferă numai afirmații, nu și dovezi.Informațiile din aceeași sursă arată că până la 5 iulie 2021 au decedat 492 de persoane după prima doză de vaccin și 109 persoane au decedat după a doua doză.

 

Realitatea contrazice discursul oficial.

 

Inițial, în confuzia existentă, simpla executare a ordinelor a fost -oarecum- scuzabilă, dar orice medic are obligația profesională de a-și folosi experiența personală și gândirea critică pentru a reevalua situația atunci când constată că

 

O dată cu apariția efectelor secundare grave (tromboze, infarct, paralizii, deces), la ore, zile sau săptămâni după vaccin, la pacienți tineri, sănătoși, singura preocupare a CNCAV a fost aceea de a nega orice legătură între vaccin și respectivul efect secundar, chiar dacă el figurează în prospect ca posibil, iar dl. dr Valeriu Gheorghiță vorbește, fără scrupule, despre perspectiva vaccinării copiilor începând de la 6 luni. Ce anume ar justifica o asemenea decizie?

 

Vaccinarea copiilor, inclusiv a celor de la 12 ani în sus, este iresponsabilă și inutilă.

 

Pe baza căror argumente științifice ar trebui vaccinată o grupă de vârstă cu risc 0?

 

 

Argumentul conform căruia copiii trebuie vaccinați pentru că ei sunt vectori de transmitere a bolii spre categorii vulnerabile de adulți este profund neetic. O grupă de vârstă nu poate fi expusă la riscurile efectelor adverse pentru a proteja altă grupă de vârstă. Conform definitiei CDC a vaccinului – "Vaccine: A product that stimulates a person’s immune system to produce immunity to a specific disease, protecting the person from that disease”. Deci, persoana vaccinată trebuie să fie cea protejată, nu o alta.

 

Aceleași date arată că, la vârste mai mici de 20 de ani, rata de supraviețuire la COVID-19 este de 99,997%. Potrivit statisticilor CDC copiii prezintă un risc statistic zero pentru COVID-19”.

 

Connecticut a raportat în primele zile de la începerea vaccinării 18 cazuri de miocardită în rândul adolescenților care au primit un vaccin COVID. Vaccinarea Covid a făcut, deja, victime în rândul copiilor. Astfel, raportările privind vătămările provocate în rândul copiilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani au crescut cu mai mult de trei ori în decurs de o săptămână, potrivit datelor VAERS, după începerea vaccinării.

 

Refuzăm să credem că nu aveți aceste informații.

 

La noi s-au înregistrat cazuri de miocardită, infarct, tromboze și decese la tineri vaccinați, legătura cu vaccinul fiind negată imediat de către autorități, dar fără furnizarea vreunei dovezi în acest sens. Legătura dintre afectările cardiace și vaccin a fost negată de CNCAV și INSP până când a fost recunoscută și inclusă în prospect chiar de către producător.

 

Ca medici aveți, fără îndoială, acces la informații, așa cum au și cetățenii obișnuiți ai acestei țări. Aveți, desigur, și deprinderea de a studia și de a vă informa pentru a fi la curent cu noutățile științifice care apar, mai ales pe teme de interes global, precum infecția cu Sars-Cov 2 și vaccinarea.

 

Este, deci, imposibil de crezut că nu ați avut acces la informațiile de pe site-ul guvernamental al UK, care arătau că, pentru perioada 9 dec 2020 - 15 apr 2021, bilanțul era: 626.087 reacții adverse raportate și 847 decese post vaccin. CDC a indicat o creștere cu 6000% a deceselor între 01.01.2021- 31.03.2021 în SUA.

 

Aceste cifre ar fi trebuit să determine încă din aprilie o schimbare de strategie. Pentru situația existentă la nivelul UE, Eudra- Vigilance a înregistrat până la 10 apr 2021 un număr de 6.662 de decese.

 

Datele VAERS publicate de CDC au arătat un total de 441.931 reacții adverse raportate la toate grupele de vârstă în urma vaccinurilor COVID, inclusiv 6.985 de decese și 34.065 de reacții adverse grave între 14 decembrie 2020 și 25 iunie 2021.

 

Până la data de 19 iunie 2021, Eudra-Vigilancea înregistrat 15.472 de decese și 1.654.407 reacții adverse. Până la 31 iulie 2021, aceeași bază de date a înregistrat 20.525 decese după vaccin și 1.960.607 efecte adverse raportate.

 

Aceste cifre, aflate în continuă creștere, ar fi trebuit să constituie semnale de alarmă. 

 

Number of women to lose their unborn child after having the Covid Vaccine increases by 366% in just six weeks

 

Raportul Agenției de Reglementare a Medicamentelor și Produselor de Sănătate (MHRA) semnalează între 9 decembrie 2020 și 7 martie 2021, o creștere enormă a ratei avorturilor spontane în Marea Britanie, cu 366%, avorturi produse la șase săptămâni după vaccinarea anti-COVID.

 

Aveați obligația de a ține seama în acțiunile dumneavoastră de evoluția lucrurilor și de aceste date oficiale.

 

In loc de asta, au fost emise în mod iresponsabil Recomandările din data de 26 ianuarie 2021 ale Ministerului Sănătățiiprecum și broșura de informare trimisă către medicii de familie din România cu referire la „siguranța vaccinurilor covid pentru femeile însărcinate”.

 

Mai multe state americane și Japonia au interzis persoanelor vaccinate să doneze sânge și nu mai folosesc plasma convalescentă de la persoane vaccinate. La baza acestei decizii stau concluziile Studiului de biodistribuție a vaccinurilor ARNm, obținut de la autoritățile japoneze de profesorul Bridle și alți cercetători din cadrul University of Guelph, Ontario. Datele din raport arată că: "proteina spike din vaccinul anti-Covid poate avea efecte grave la nivel micro-vascular și poate produce leziuni în ficat, inimă și creier în forme care nu au fost evaluate în testele clinice de siguranță".

 

Apariția acestor informații, la care ați avut acces permanent și pe care aveți obligația să le dețineți, ar fi trebuit să ducă la încetarea imediată a vaccinării populației.

 

Contrar logicii bunului simț și în contradicție flagrantă cu etica și deontologia medicală, populația României este îndemnată, în continuare, „să se imunizeze” chiar și după ce a devenit evident că aceste serurinu asigură imunitate, nu garantează „o forma mai ușoară de boală” în cazul infectării, produc efecte adverse grave, pot duce la decesși nu împiedică transmiterea virusului în comunitate.

 

MHRA, INSP, site-uri guvernamentale.Vă rugăm să observați faptul că am citat numai surse oficiale pentru toate informațiile: prospectele vaccinurilor, FDA,VAERS, EMA, CDC, Eudra-Vigilance,

 

În interviul acordat News.ro ați mai afirmat:


[......]Sigur, poate noi toți, medicii, autoritățile, presa, ar trebui să facem ceva mai mult pentru o informare corectă a populației, alfabetizare, cam așa ceva ar trebui să facem, fiecare om să înțeleagă un mesaj corect, un fel de traducere a informației...[....]...s-ar putea ca noi, care vorbim despre dovezi științifice, să avem un limbaj mult prea plictisitor [....]statul român are obligația de a asigura prin politici de sănătate protecția pacienților. Și cum face acest lucru? În primul rând, prin vaccinare[....].

 

Exact dovezile științifice sunt cele care lipsesc. Domnule Președinte, nu de alfabetizare este nevoie, ci de onestitate. Este nevoie ca cetățenii României să fie tratați cu respectul datorat unor ființe raționale, înzestrate cu discernământ, capabile să analizeze critic datele experienței, realitatea înconjurătoare și informațiile venite din surse științifice de autoritate incontestabilă.

 

In concluzie, vă rugăm să rețineți că:


1 - În România nicio intervenție medicală nu poate fi obligatorie. Orice cetățean român are dreptul să refuze sau să oprească orice intervenție medicală (drept prevăzut în Legea drepturilor pacientului - Legea nr. 46/2003, art.13).

 

2 - Legea privind reforma în domeniul sănătății (nr.95/2006) stipulează că medicul trebuie să acționeze respectând voința pacientului și dreptul acestuia de a refuza ori de a opri orice intervenție medicală asupra sa - Art.382.(1).

 

3 - În România, Constituția garantează drepturi individuale care împiedică legiferarea oricăror acte medicale obligatorii. Orice persoană are dreptul la integritate fizică (Art.22), libertatea individuală este inviolabilă (Art.23) și orice persoană are dreptul să dispună de ea însăși (Art.26).

 

4 - Codul Civil garantează integritatea și autodeterminarea persoanei. Integritatea fizică și autodeterminarea oricărei persoane sunt garantate si ocrotite in mod egal de lege - Art. 61.(1). Corpul uman este inviolabil. Orice persoană are dreptul la integritate fizică -Art. 64.(1),(2).

 

Din dreptul internațional

 

1 - Convenția de la Oviedo prevede ca regulă de bază suveranitatea principiului consimțământului liber și informat (Art.5) și primatul interesului binelui persoanei față de interesul general al societății sau științei (Art.2). Convenția este un tratat al Consiliului European ratificat de țara noastră prin Legea nr. 17 din 22 februarie 2001.

 

2 - Codul Nurenberg și numeroase alte tratate internaționale precum Declaration of Geneva, Belmont Report, Declaration of Helsinki, susțin autodeterminarea persoanei și necesitatea consimțământului informat.

 

 

Comitetul Director al Alianței Părinților

Președinte: Cristian Filip

Prof Popa Olimpia - Director Departament Educație-Sănătate

Av Marina Ioana Alexandru - Director Departament Juridic

10.08. 2021