ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit în această dimineață. El se afla internat la Institutul Matei Balș din București, transmite Vrancea24.

Cătălin Toma s-a simțit mai rău în ultimele săptămâni, însă părea că și-a revenit. El și-a continuat activitatea și a participat, la începutul acestei săptămâni, la Paris, la o reuniune a Congresului Puterilor Locale de la Consiliul Europei.

Cătălin Toma avea 46 de ani. A fost primar al comunei Jariștea, senator, președinte al PNL Vrancea și, din anul 2020, președinte al Consiliului Județean Vrancea.
 
Conform unor surse medicale, Toma era vaccinat anticovid:
 
„I-au gasit metale grele in sange. Rinichii erau si ei praf. Conform unor surse medicale de la spitalul la care a fost internat, analizele au scos in evidenta faptul ca avea metale grele in organism. Cu doar cateva zile inainte (12 - 13 februarie) fusese la Paris la o conferinta derulata la Consiliul Europei (sucursala Paris). Nimic nu anunța ca în mai putin de 36 de ore de la internare sa moara.”
 
Dumnezeu să-l odihnească în pace! 

 
 
ULTIMA POSTARE: